«Ανταγωνιστική η Λέσβος παρά το τελικό αποτέλεσμα» (video)

14/02/2024 - 20:19 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2024 - 20:37

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Μικτών ομάδων γυναικών Κ15 ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Αθηνών οι δύο προπονητές, Παναγιώτης Μαστέλος και Σπύρος Παπακανέλλος.

Ο κ. Μαστέλος είπε αρχικά ότι ήταν ιστορική πρεμιέρα για την Κ15 γυναικών στο πρώτο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων. Σχετικά με την απόδοση της ομάδας του ανέφερε ότι οι παίκτριες ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικές απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει αθλήτριες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κι άλλες ιστορικές και μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Επίσης, τόνισε ότι ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν τα γκολ για την αντίπαλη ομάδα ήταν «άδικος», αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρό. Επίσης, ευχήθηκε στις αθλήτριες της Λέσβου μέσα από την Μικτή ομάδα να μπορέσουν να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Ο κ. Παπακανέλλος ανέφερε ότι η Λέσβος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημα οι Μικτές ομάδες γυναικών πρόσθεσε και με σωστές κινήσεις θα αποτελέσουν το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Η Μυτιλήνη είναι «ποδοσφαιρομάνα» και μπορεί η μικτή ομάδα να προχωρήσει.

Αναλυτικά:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey