Νίκη στη εκπνοή για την Μικτή ομάδα Κ14

26/02/2024 - 13:49 Τελευταία τροποποίηση στις 26/02/2024 - 17:20

Η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου με γκολ του Λυρή στην τελευταία φάση του αγώνα, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν στροφές μετά το 20λεπτο, δημιουργώντας εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Λιόντα, όμως ο Σεϊντίνι ήταν παρών όπως και στο σουτ του Σταυράκη και την προσπάθεια του Δεμερτζή μέσα από την μικρή περιοχή. Η Λέσβος απείλησε κυρίως με το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και του Δήμου που απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έπεσε ο ρυθμός ξανά, εκτός από κάποια μικρά διαστήματα που ομάδες κατέγραψαν κάποιες αξιόλογες φάσεις. Ο Λιόντας με περίτεχνη ενέργεια εντός περιοχής επιχείρησε να σουτάρει, όμως γι ‘ άλλη μια φορά ο Σεϊντίνι κράτησε το μηδέν. Από την πλευρά της η ΕΠΣ Λέσβου έφτασε μια ανάσα από το 0-1 με τον Λυρή, ενώ στο 66’ ο Μαργαρώνης απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος μετά από προσπάθεια του Δήμου από πλάγια θέση. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους προς την αντίπαλη περιοχή και στις καθυστερήσεις ο Λυρής μετά από κούρσα, περνώντας και  τον αντίπαλο γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1.

Στις 4 το απόγευμα θα αναμετρηθούν η ΕΠΣ Κυκλάδων με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η Λέσβος την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ομάδα της ΕΠΣ Χίου.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Σάμου: Μαργαρώνης, Κωτανίδης, Ρούστας, Σταυράκης Σ., Σταυράκης Ε., Δεμερτζής, Μιχαλαίνας(67’Αμάξης), Βούρος(73’Παπανικολάου), Λιόντας, Πάπα(59’Παναγιώτου), Δέμελης

ΕΠΣ Λέσβου: Σεϊντίνι, Σκουταριώτης(75’Τσιάκος), Παπαδόπουλος, Πολυχρόνης, Αξαρλής, Πασπαλαδέλλης, Λυρής, Χριστιανός, Καλλιοντζής(75’Βουλγαρέλλης), Δήμου, Φωτεινός(55’Κανθαρίδης)

Βαθμολογία Κ14

Κυκλάδες 7 9-2

Δωδεκάνησα 6 6-1

Λέσβος 3 3-5

Χίος 3 2-9

Σάμος 1 1-4

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey