Το ντέρμπι στον Καραβαγγέλη, δύσκολη νίκη για την Καλλονή

11/02/2024 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2024 - 17:36

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός Λουτρών Β-Αστέρας Νίκης

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους.

Στο ντέρμπι του βορείου ομίλου, ο Καραβαγγέλης αναδείχθηκε νικητής και μείωσε την απόσταση του από την δεύτερη Άναξο στους δύο πόντους. Δυνατός αέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Γιώργου Μαμάκου στο 35’ και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 90’ με σουτ του Τσαϊρη. Σημειώνεται ότι στο δεύτερο μέρος αποχώρησε από το γήπεδο με σοβαρό τραυματισμό στον ώμο ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μάριος Τοπάλι. Ο παίκτης μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο Υγείας Καλλονής και στη συνέχεια στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Δια πυρός και σιδήρου η ομάδα της Καλλονής απέδρασε από το γήπεδο της Άντισσας με σκορ 2-3 και αύξησε τη διαφορά της στους δέκα βαθμούς από την δεύτερη θέση. Ο Ορφέας προηγήθηκε με σουτ εκτός περιοχής του Μουτσολάρι. Η απάντηση από την Καλλονή ήρθε στο 19' με τον Μάκη Σαμπάνη, ενώ στο 42’ ο Πλουμής έκανε την ανατροπή 1-2. Με πανέμορφο σουτ του Μουτσολάρι ξανά στο 62’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2, όμως στο 85’ ο Πλουμής «χτύπησε» ξανά χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Ορφέας είχε και ένα δοκάρι στο 32’ με τον Τάσο Σάββα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Οδυσσέα Ελύτη απέναντι στον ουραγό Αστέρα(Ορφέα) με το ευρύ 2-6. Στο δεκάλεπτο ο Νομίδης έκανε το 0-1 και στο 26’ ο Καλουτζής το 0-2, ενώ στο 35’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ανδρίκου. Στο 46’ ο Νομίδης ξανά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και με αυτογκόλ στη συνέχεια έγινε το 1-4. Ο Αλαγιάννης στο 51’ σκόραρε για το 1-5 και ο Νομίδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 1-6 στο 58’. Στο 65ο λεπτό ο Κιοσσές μείωσε στο τελικό 2-6. Ο Οδυσσέας Ελύτης μετά από αυτή τη νίκη πέρασε ξανά στην κορυφή, καθώς ο Αιολικός είχε ρεπό.

Ο Αστέρας Νίκης πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αετό Λουτρών Β με σκορ 0-4. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-2 με γκολ που σημείωσαν οι Ράσκος στο 44’ και Σωτήρης Ζηρόπουλος στο 45+. Το 0-3 έγινε από τον Καλαϊτζίδη που είχε και δοκάρι στο πρώτο μερος και το τελικό 0-4 ξανά από τον Ράσκο στο 78ο λεπτό.

Στην Αγιάσο ο Ταξιάρχης Μανταμάδου επιβλήθηκε με 1-4 απέναντι στον ΑΟΒ. Το 0-1 έγινε με την απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπιωτά στο 11’ και το 0-2 με τον ίδιο τρόπο στο 25’ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ευθυμιόπουλο. Στη συνέχεια ο Vertommen σημείωσε το 0-3, ενώ ο Καστανάκης στο 62’ μείωσε 1-3. Ο Ψωμάς από το σημείο του πέναλτι στο 83’ πέτυχε το 1-4 που παρέμεινε έως το τέλος.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής του βορείου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του νοτίου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey