Μοιρασιά για Αστέρα Νίκης και Οδυσσέα Ελύτη

25/02/2024 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2024 - 18:41

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-Οδυσσέας Ελύτης

Όλα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση τίτλου στον νότιο όμιλο της Β ΕΠΣ Λέσβου, αφού στο ντέρμπι κορυφής δεν υπήρξε νικητής.

Αστέρας Νίκης και Οδυσσέας Ελύτης έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο Θερμής, στην πρωινή αναμέτρηση της Κυριακής που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι. Καλός αγωνιστικός ρυθμός στο πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες. Ο Οδυσσέας Ελύτης προηγήθηκε στο 45’ με τον Καλουτζή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νομίδη, ενώ στο 13ο λεπτό ο σκορερ είχε δοκάρι. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα στο 38’ με τον Βουργουτζή ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, με την ομάδα του Ελύτη να προσπαθεί περισσότερο να κάνει διαχείριση του σκορ, απέναντι στον Αστέρα που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Μετά το 80ο λεπτό ο Αστέρας έψαξε την ισοφάριση και έφτασε στο τελικό 1-1 με σκορερ τον Κάσσο στο 86ο λεπτό.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του νοτίου ομίλου, ο Αετός Λουτρών Β επικράτησε 2-0 απέναντι στον Ταξιάρχης Μανταμάδου. Ο Φωτιάδης στο δεκάλεπτο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 2-0 έγινε από τον Δήμα στο 84' που είχε νωρίτερα και δοκάρι.

Η Δόξα Λέσβου πήρε άνετη νίκη 6-1 κόντρα στον ΑΟΒ. Ο Γιαννής άνοιξε τον χορό των τερμάτων από το 1ο λεπτό και ακολούθησαν οι Πρίμης στο 31', Ισαλάρι στο 37' και Γιαλαμαδάκης για το 4-0 στο 41' που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη πέτυχε δύο τέρματα ακόμη ο Σπαχίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει 5-1 με τον Σπάχι.

Έπεσε η αυλαία του δεύτερου γύρου στον βόρειο όμιλο, με την Άναξο να μένει στο 1-1 με τον Μεσότοπο και να έχει πλέον συγκάτοικο στην δεύτερη θέση τον Καραβαγγέλη. Το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στην επανάληψη με την κεφαλιά του Χυδηριώτη. Η Άναξος απάντησε με το Άνταμ Σουλεϊμάνα, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Δαμιανός με απ' ευθείας κόκκινη και ο Βαλιουτής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Καλλονή με πρωταγωνιστή ξανά τον Μάκη Σαμπάνη που σημείωσε τέσσερα γκολ πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας με τελικό σκορ 5-1. Το πέμπτο γκολ σημείωσε ο Δύρλας στο 68', ενώ νωρίτερα είχε μειώσει για τον Αχιλλεά, ο Ντάνι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πέτρας είχε δοκάρι με τον Ρενάτο Ράμα και η Καλλονή με τον Καραγιάννη. Η ομάδα της Καλλονής έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αφού προπορεύεται πια με 12 βαθμούς.

Ο Καραβαγγέλης πέρασε με 1-3 από την Άντισσα, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Βελούτσου μετά ανατροπή του ίδιου εντός περιοχής από τον Φώτη Ουζουνέλλη, ο οποίος μάλιστα σ' αυτή τη φάση αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Ορφέας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32' με τον Κουτσιανίτη, όμως ο Καραβαγγέλης μέχρι την ανάπαυλα πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με τους Τσαϊρη στο 40' και Γιώργο Μαμάκο στο 43'. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Βελούτσο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του βορείου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του νοτίου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey