Πέρασε στην κορυφή ο Αστέρας Νίκης

03/03/2024 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2024 - 17:31

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας(Ορφέας)-Αστέρας Νίκης

Ο Αστέρας Νίκης πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου  πριν την έναρξη του τρίτου γύρου μετά το άνετο πέρασμα του από την έδρα του ουραγού Αστέρα(Ορφέα) 1-6 και σε συνδυασμό με το «δώρο» που έλαβε από το γήπεδο Μόριας, καθώς ο Παλλεσβιακός έμεινε στο 0-0 με τον Οδυσσέα Ελύτη.

Στη Μόρια οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο είχαν από μια αναγκαστική αλλαγή. Στο δεκάλεπτο τον τραυματία Κουλουμαριέτο από τον Οδ. Ελύτη αντικατέστησε ο Μαρκάδας, ενώ στο 33’ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Παλλεσβιακό ο Πάστος, στη θέση του οποίου πέρασε ο Καπινός. Στο 34ο λεπτό το σουτ του Τσεσμετζή μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια ο Μανούσος, ενώ στο 45+ ο Νομίδης εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», όμως ο Κουρουλής απέκρουσε τη μπάλα.

Το δεύτερος μέρος ξεκίνησε με «πολιορκία» του «Παλλε» προς την αντίπαλη εστία. Ο Μανούσος απέκρουσε αρχικά εντυπωσιακά το απ’ ευθείας φάουλ του Φραγκιά. Στο 55’ ο Ατζέμης και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μανούσο, όπως και ο Λιτσολάρι στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Οδ. Ελύτης ισορρόπησε και έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Καλουτζής από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ο Αστέρας καθάρισε τη νίκη από το πρώτο μέρος με τρία γκολ του Ράσκου και ένα του Βουργουτζή. Στο 55’ ο Σωτήρης Ζηρόπουλος σημείωσε το 0-5, ενώ στο 61’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γκέκα. Στο 73’ ο Κάσσος πέτυχε το 1-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο του αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα ο Αετός Λουτρών ηττήθηκε 2-3 από τη Δόξα Λέσβου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Κουζινόγλου. Στο 54’ με κεφαλιά του Κουζινόγλου έγινε το 0-2. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν  με γκολ που σημείωσαν οι Καζανάς στο 70΄ και ο Δαμάλας στο 75’. Η Δόξα Λέσβου πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ του Χονδρού στο 89’. Υπενθυμίζεται ότι ο Αετός Β δεν θα λάβει μέρος στον τρίτο γύρο της Β ΕΠΣΛ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του νοτίου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey