«Αφεντικό» ο Οδυσσέας Ελύτης

30/03/2024 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2024 - 19:52

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-Οδυσσέας Ελύτης

Ο Οδυσσέας Ελύτης έκανε τη μεγάλη ανατροπή 1-2 στο τελευταίο πεντάλεπτο κόντρα στον Αστέρα Νίκης και πέρασε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Με τη «χρυσή» αλλαγή του έμπειρου Στέλιου Καραδημητράκη ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στο 85' και 90' αντίστοιχα, ο Οδυσσέας Ελύτης κατάφερε να αντιστρέψει το σκορ του πρώτου μέρους και να πανηγυρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που το δίνουν το πλεονέκτημα στη μάχη της πρώτης θέσης. «Ψυχρολουσία» αντιθέτως στο φινάλε για τον Αστέρα που από θέση οδηγού πέρασε πλέον σε θέση κυνηγού, χωρίς να έχει τελειώσει βέβαια τίποτα ακόμα.

asteras-elitis_1-2.jpg (770×428)

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, παίρνοντας το προβάδισμα στο 44' με τρομερό σουτ του Ράσκου. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη, με την ομάδα του Ελύτη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στον Αστέρα που οπισθοχώρησε και στο τέλος να φτάνει σε μια τεράστια νίκη. Η ομάδα του Ελύτη είχε και δύο δοκάρια με τους Μιτσεντισβίλι και Καλουτζή, όπως και ο Αστέρας ένα δοκάρι με τον Ράσκο, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καραγιάννη στο 92'.

Στην δεύτερη αναμέτρηση του νοτίου ομίλου, ο Ταξιάρχης επιβλήθηκε 4-2 απέναντι στον ουραγό Αστέρα(Ορφέα). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Vertommen μόλις στο 3ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 25' με τον Χαδούλα. Ο Μπαντάς μείωσε 2-1 στο 25', όμως ο Vertommen ξανά στο 32' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ταξιάρχη. Ο Μπαντάς πάλι έβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 3-2 στο 55', ο Χαδούλας στο 87' κλείδωσε τους τρεις πόντους για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 4-2 που παρέμεινε έως το τέλος.

Στον βόρειο όμιλο η πρωταθλήτρια Καλλονή κατέκτησε άλλη μια άνετη νίκη 6-0 απέναντι στον Παπανικολή. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-0 με σκορερ τους Καραγιάννη, Πλουμή και Βαμβουκλή, ενώ το τέταρτο ήταν αυτογκόλ του Καβρουματζή. Στο 53' ο Πλουμής πάλι πέτυχε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έγινε από τον 15χρονο Τζιμή Παναγιώτη, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ σε ανδρικό τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου. Χαμένο πέναλτι στη συνέχεια από τον Μάκη Σαμπάνη που είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Εύκολη νίκη πήρε και ο Μεσότοπος 1-4 στην έδρα του Αχιλλέα Πέτρας. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 14' με τον Τσακαρέλλο, όμως φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκορερ τους Μιχάλη Βακάλη, Ρομέο Μπάνα και Λευτέρη Βασίλα.Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 51' ο Γιώργος Χυδηριώτης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey