Φινάλε στον βόρειο όμιλο με μεγάλα σκορ

20/04/2024 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2024 - 18:02

Φινάλε στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου με τις ομάδες την τελευταία αγωνιστική να σημειώνουν μεγάλα σκορ.

Στο Μεσότοπο οι γηπεδούχοι νίκησαν 5-4 τον δεύτερο Καραβαγγέλη Στύψης, ο οποίος ετοιμάζεται για τον αγώνα με την δεύτερη ομάδα του νοτίου ομίλου που θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο για την Α ΕΠΣ Λέσβου. Από τον Μεσότοπο σκόραραν από δύο τέρματα οι Χυδηριώτης και Κοντέλος και ένα γκολ ο Ζουμπουλης, ενώ από τον Καραβαγγέλη και τα τέσσερα τέρματα σημείωσε ξανά ο μόνιμος και πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος Γιώργος Βελούτσος που έφτασε τα 31 γκολ.

Στο γήπεδο Άντισσας ο Ορφέας έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά με σκορ 4-0 απέναντι στην Άναξο που αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης και είχε ξανά σε πολύ μεγάλη ημέρα τον ανερχόμενο τερματοφύλακα Τόπρα που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Ορφέας άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με πλασέ του Χρήστου Τόρρα και διπλασίασε τα τέρματα του στο 28' με τον Iορδάνου.Το 3-0 έγινε στο 70' από τον Θεολόγο Σάββα και το τελικό 4-0 στη λήξη του αγώνα από τον Χαράλαμπο Βαγγελάκη.

Με τρίποντο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και ο Αχιλλέας 5-2 απέναντι στον Παπανικολή. Ο Ρενάτο Ράμα στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στο 12' και 38' αντίστοιχα. Ο Παπανικολής είχε μειώσει 2-1 στο 25' με μακρινό σουτ του Δίντα. Στο 50' ο Ορέστης Χατζά πέτυχε το 4-1 και στο 73' ο Άλεξ Ράμα το 5-1. Στο 78' ο Αράδας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το τελικό 5-2. Στο 22' η ομάδα της Πέτρας είχε δοκάρι με τον Τσιαντή, όπως και ο Παπανικολής στο 35' με τον Χατζηδιαμαντή.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey