Μίνι ανάβαση και drift show στην Αγιάσο

24/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:14


Για μια ακόμα φορά, η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο με έναν αγώνα της Λέσχης Αυτοκινήτου Μυτιλήνης, τύπου GP αλλά και drift show, στον Άγιο Δημήτριο της Αγιάσου.

Μετά τους απόλυτα επιτυχημένους αγώνες επίδειξης «Drift & Time Attack» τον Οκτώβριο και Μάιο στο Εμπορικό Λιμάνι της Μυτιλήνης, η Λέσχη επιστρέφει στην Αγιάσο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, όπου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει μια μίνι ανάβαση τύπου GP, ενώ ενδιάμεσα σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται και drift shows.

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΑ ΟΜΑΕ, της Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτου και καρτ δηλαδή. Σε αυτόν θα συμμετάσχουν όλα τα κορυφαία ονόματα οδηγών στη Λέσβο, ενώ τα μέλη της Λέσχης κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να έρθουν στο νησί και τρεις Έλληνες οδηγοί με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσδίδοντας άλλο κύρος στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού, που έχει αποδείξει στη Μυτιλήνη ότι διψά για τα μηχανοκίνητα σπορ και είναι δεδομένο ότι θα γεμίσει ασφυκτικά ξανά το χώρο της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης, αποτελούν άνθρωποι όλων των ηλικιών, με περισσότεροι από 100 εγγεγραμμένα μέλη και κοινό τους στοιχείο την αγάπη για το αυτοκίνητο. Η Λέσχη συγκεντρώνει διαχρονικά όλους τους νέους οδηγούς, με στόχο να βελτιώσει τις οδηγικές ικανότητες των μελών της, προσφέροντας μαθήματα ασφαλούς οδήγησης κάτω από δύσκολες ή και οριακές καταστάσεις.

Στις δραστηριότητές της αυτές σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι χορηγοί, που αποτελούν το «Α και το Ω» κάθε διοργάνωσης. Έχει αναπτυχθεί έτσι μια άρρηκτη σχέση μεταξύ των μελών της Λέσχης και των χορηγών, που προέρχονται κυρίως από το χώρο του αυτοκινήτου, τιμώντας τις προσφορές τους για τη διοργάνωση των events, στηρίζοντας με τις δικές τους αγορές τις επιχειρήσεις αυτές.

Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα στον Άγιο Δημήτριο της Αγιάσου, είναι η «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» και η αθλητική ιστοσελίδα «www.sportlesvos.gr».

Drift_Show_Agiasos_Agios_Dimitrios_afisa2014

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey