Πινγκ Πονγκ:Κυπελλούχος ο Αρισβαίος Καλλονής

04/04/2023 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2023 - 11:30

Τη Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του κυπέλλου ΠΟΦΕΠΑ Νήσων Β. Ελλάδας, με τον Αρισβαίο να παίρνει την πρώτη θέση.

Στο τελικό η ομάδα του Αρισβαίου επικράτησε επί της αξιόλογης ομάδας των Γατελούζων Μυτιλήνης στην έδρα της με σκορ 5-1, ολοκληρώνοντας έτσι απόλυτα πετυχημένα τις φετινές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 5 ομάδες συνολικά και ολοκληρώθηκε με πρώτη την ομάδα του Αρισβαίου και δεύτερη την ομάδα των Γατελούζων, οι οποίοι ως finalist του κυπέλλου θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια μας στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Κύπελλο ΠΟΦΕΠΑ.  Οι υπόλοιπες ομάδες Black Flamingos, Kalloni Warriors και Sardines ακολούθησαν επάξια τους πρωτοπόρους.

Στα μπαράζ πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους πρωταθλητές, την περιφέρεια των Νήσων Β. Ελλάδας θα εκπροσωπήσει στις 13 και 14 Μαϊου στην Αθήνα η "νταμπλούχους" ομάδα της Καλλονής  και οι Γατελούζοι Μυτιλήνης στους αγώνες για τους κυπελλούχους από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Από τους αγώνες αυτούς που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, θα προκριθούν δύο ομάδες για την τελική φάση του Πανελληνίου στις 27 και 28 Μαϊου στο ΣΕΦ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey