Άρεσαν τα κορίτσια του ΓΑΣ στη Χίο!

18/06/2012 - 12:28 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2012 - 12:34

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους από το πολύ δυνατό τεστ στο οποίο υπεβλήθησαν στο φιλικό τουρνουά με το ΝΟ Χίου, επέστρεψαν από τη Χίο οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λέσβου.

Κερδίζοντας το ένα από τα δύο φιλικά απέναντι στο μεγάλο ΝΟΧ, έδειξε στοιχεία ομάδας που μπορεί να παλέψει με αξιώσεις την άνοδό της στους αγώνες του Ιουλίου, αποκομίζοντας παράλληλα πολύ σημαντικές εμπειρίες από αγώνες υψηλού επιπέδου.

Το Σάββατο λοιπόν ο ΓΑΣ έπαιξε δύο φόρες απέναντι στο ΝΟΧ μία το πρωί και μία το απόγευμα. Την πρώτη ήττα με 15-8 στον πρώτο αγώνα, ήρθε να την διαδεχθεί η μεγάλη νίκη στο δεύτερο με 18-15, σε ένα παιχνίδι που τα κορίτσια του ΓΑΣ προηγούνταν σταθερά στο παιχνίδι από την αρχή!

Αν και το αποτέλεσμα για τον ίδιο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας, ο προπονητής του ΓΑΣ Μπάμπης Βερβέρης, δεν έκρυψε σε δηλώσεις του στο «SL» την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις των αθλητριών του.

«Πραγματικά δεν περίμενα κι εγώ ότι η ανταπόκριση των κοριτσιών θα ήταν τόσο καλή σε ένα τέτοιο αγωνιστικό τεστ. Είχαμε προβλήματα προσαρμογής στην 50άρα πισίνα, αλλά δείξαμε τεράστια ψυχολογικά αποθέματα, θέληση και πάθος και πραγματικά είμαι υπερήφανος για αυτό που είδα στη Χίο. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βερβέρης. Ωστόσο δεν παρέλειψε να ρίξει τους τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σχολιάζοντας πως ακόμη η ομάδα δεν πέτυχε τίποτα και πως αν τα κορίτσια μείνουν στις εντυπώσεις, στο τέλος δεν θα καταφέρουν τίποτα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey