Δεν προκρίθηκαν οι άνδρες του ΝΟΜ

24/07/2012 - 12:50

Προς έκπληξη όλων, δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί ο ΝΟΜ στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος πόλο ανδρών Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των αγώνων της Α’ Φάσης, η οποία διοργανώθηκε στις 20, 21 και 22 Ιουλίου 2012.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης παίζοντας στον 1ο Όμιλο (Αττικής), αντιμετώπισε στο Κολυμβητήριο της Πετρούπολης το Ν.Α.Ο. Πόρτο Ράφτη, τους Α.Ο. Βετεράνους και Α.Ο. Πετρούπολης.

Ο ΝΟΜ κέρδισε στην πρεμιέρα τον ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη με 11-2, όμως στο δεύτερο αγώνα του γνώρισε την ήττα από τους Βετεράνους με 5-10. Η πρόκριση κρίθηκε στο τελευταίο ματς απέναντι στους οικοδεσπότες, με το τελικό 4-5 εις βάρος του ΝΟΜ να χαρίζει το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο στην ομάδα του ΑΟ Πετρούπολης.

Τα πλήρη αποτελέσματα της ομάδας του Ν.Ο.Μ. ήταν:

Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Ν.Α.Ο. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: 11 – 2

Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: 5 – 10

Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Α.Ο. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 4 – 5

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, η τελική βαθμολογία του 1ου Ομίλου διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

  1. Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 9
  2. Α.Ο. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 6
  3. Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 3
  4. Ν.Α.Ο. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 0 

Η ομάδα ανδρών του Ν.Ο.Μ., που προπονεί ο Γιώργος Καλαράς με έφορο το Μιχάλη Λαγκαδά, αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Γιώργος Παχός (τερμ.), Λάσκαρης Σέλος (τερμ.), Γιάννης Αθηνιώτης, Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Ηλίας Βουλάς, Δημήτρης Γιαννέλος, Ανατόλ Λαγκαδάς, Νίκος Μούχος, Θανάσης Παναγούλιας, Στρατής Πάντας, Γιώργος Τηνιακός, Μιχάλης Τσελεμπής, Κώστας Φιλίππου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey