Συνάντηση ΝΟΜ - Μουτζούρη

20/01/2013 - 11:20 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2013 - 11:33

kolymvitirio_mytilinis_moutzouris1Με την ευκαιρία της έλευσης στη Μυτιλήνη, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικών Έργων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στο Μακρύ Γιαλό τεχνική σύσκεψη, με θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση του ευρύτερου χώρου, νότια της Μαρίνας Μυτιλήνης.

Στη σύσκεψη, εκτός του κ. Μουτζούρη και του επιτελείου του, συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Λέσβου κ. Ελένη Μητρίτσια – Προκοπίου, ο Διευθυντής της Μαρίνας κ. Κωνσταντής Ξύδας, το στέλεχος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Παπουτσάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ. κ.κ. Μαρίνος Ζαχαρίου, Οδυσσέας Χαραλάμπους, Πάνος Πίτσιος, Βασίλης Γιδιώτης, Παναγιώτης Καλλίτσας, Γιώργος Παυλακέλλης και Γιώργος Παράκοιλας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν εδώ και δεκαετίες τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ. και την πέριξ περιοχή, όπως: α) η δυσοσμία που προέρχεται από την ρίψη των λυμάτων στη θάλασσα, β) η αποκατάσταση των κρηπιδωμάτων, και γ) η οριστική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, με τη δημιουργία ενός ναυταθλητικού κέντρου. Προκειμένου να τεθούν όλα σε μια σειρά, αποφασίστηκαν λεπτομερώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν από κοινού ο Ν.Ο.Μ. και η Μαρίνα Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Γενικού Γραμματέα.

Ο κ. Μουτζούρης έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και προθυμία να προωθήσει άμεσα την επίλυση όλων αυτών των θεμάτων που χρονίζουν και εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση και βεβαιότητα, ότι με τη βούληση και τη σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα επιτευχθεί σύντομα η αξιοποίηση των ιστορικών εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Μ. και της πέριξ περιοχής, προς όφελος του συνόλου της νότιας πόλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey