Πρεμιέρα με φαβορί και ερωτηματικά!

27/09/2013 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2013 - 12:57

Efivos_Aigeiros_1-3Ξεκινά το Σάββατο η Β1 Κατηγορία, έστω και με μία εβδομάδα καθυστέρηση, μετά την "απεργία" της ΕΠΣΛ για το γηπεδικό ζήτημα.

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο θεωρείται ο Αίγειρος Μυστεγνών, που έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του από το θεσμό του Κυπέλλου Λέσβου, έχοντας προκριθεί στην Γ’ Φάση της διοργάνωσης με εντυπωσιακές εμφανίσεις και θύματά του ομάδες όπως τα Λιονταράκια ή την περσινή πρωταθλήτρια Αναγέννηση Γέρας. Με νεοαποκτηθέντες παίκτες, που θα μπορούσαν να βρίσκονται κάλλιστα στο δυναμικό οποιασδήποτε ομάδας στην Α’ Κατηγορία, στα Μυστεγνά φλερτάρουν έντονα με την άνοδο.

Ενισχυμένοι από το μεταγραφικό παζάρι εμφανίζονται επίσης ο Εθνικός Θερμής, ο Μεσότοπος και ο Αρίων Παλαιοκήπου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα από τα δύο προνομιούχα εισιτήρια. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιπες ομάδες σαν την Ειρήνη Νέων Κυδωνιών, τον Μακαρέα Άγρας, τον Ταξιάρχη Μανταμάδου και τον Ισσαϊκό Σκαλοχωρίου κινούνται πάνω – κάτω στα περσινά επίπεδα δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει πως θα «πουλήσουν» ακριβά το τομάρι τους, σε κάθε ματς.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Έφηβος Παμφίλων, που παρουσιάζεται αποδυναμωμένος και αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τους ορισμούς διαιτησίας της 1ης Αγωνιστικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey