Ισόπαλο το ντέρμπι και... παράταση της αγωνίας!

19/02/2014 - 20:35 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2014 - 20:44

Aigeiros_Mystegnwn_2012-13Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αρίωνα Παλαικήπου και Αίγειρου Μυστεγνών που ήρθε ισόπαλο να ξεχωρίζει και να δίνει μία αχτίδα ελπίδας στον Μεσότοπο που είχε ρεπό για την διεκδίκηση του τίτλου στις εναπομένουσες δύο αγωνιστικές, η 16η αγωνιστική απέδειξε πως η αγωνία για τον τίτλο και την μάχη της ανόδου, θα παραταθεί!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η εκτός έδρας επικράτηση του Ισσαϊκού μέσα στην έδρα της Ειρήνης Νέων Κυδωνιών την ίδια ώρα που ο Εθνικός Θερμής λύγιζε τον Μακαρέα Άγρας με 1-0 και Έφηβος και Ταξιάρχης αναδεικνύονταν ισόπαλοι στα Πάμφιλα με 1-1.

Στο ντέρμπι, ο Αρίωνας Παλαιοκήπου προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά ο Αίγειρος διατήρησε το αήττητό του, καταφέρνοντας να σώσει τον βαθμό που πιθανά να του αποδειχθεί «χρυσός» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με γκολ του Αγά, αλλά ο Αίγειρος πριν τη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε με τον Βασιλέλλη. Στο δεύτερο μέρος, ο Αρίονας πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Τακού και απειλούσε άμεσα με ήττα την ομάδα των Μυστεγνών, η οποία ωστόσο πήρε τον βαθμό με γκολ του Τσιβγούλη, διατηρώντας ακλόνητο το προβάδισμά του για την κατάκτηση του τίτλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey