Η Άθληση ζήτησε wild card για την Pre League

08/09/2023 - 11:03 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2023 - 11:57

Η Άθληση έχει μπει στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με την έναρξη της προετοιμασίας της.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο ροστερ, με αρκετούς παίκτες από τη περσινή χρονιά να μην ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ομάδα της Λέσβου, η οποία ωστόσο θα κινηθεί ξανά δυναμικά στο μεταγραφικό πεδίο για να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν. Ο προπονητής Σωκράτης Γιακουμής και η διοίκηση "σκανάρουν" την μεταγραφική αγορά, με τις πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός δυνατού ονόματος από το εξωτερικό, ενώ και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες που θα στελεχώσουν το νέο ροστερ θα είναι υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, η Άθληση αιτήθηκε wild card για τη μια θέση στην ανώτερη κατηγορία, την Pre League. Η ομάδα της Λέσβου τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α2 βόλει ανδρών και συμμετείχε στα play offs ανόδου απέναντι στον ισχυρό Πανιώνιο που στέφθηκε πρωταθλητής και πήρε την άνοδο.Αν τελικά η Άθληση καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Pre Leauge σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι υψηλότερες σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από τους παίκτες που σίγουρα πρέπει να είναι από το πάνω ράφι, κάτι που έχουν ήδη στο μυαλό τους οι άνθρωποι της διοίκησης.

Η έναρξη της Α2 είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, με την Άθληση να προετοιμάζεται ωστόσο για όλα τα ενδεχόμενα, ενώ το διήμερο 14-15/10 θα ταξιδέψει στην Αθήνα για φιλικές αναμετρήσεις.

Ας σημειωθεί ότι έχουν ζητήσει wild card και οι ομάδες Κερατέα και Ολυμπιάς Πατρών που συμμετείχαν επίσης στα play offs ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey