Χτίζει ομάδα για άνοδο ο ΑΟ Μυτιλήνης

13/10/2014 - 13:40 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2014 - 14:16

AOM_volley_2014-15Οι διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού, μεταξύ παικτών και παραγόντων για το καλό του βόλεϊ πρωτίστως, οδήγησαν στη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στον ΑΟ Μυτιλήνης, που στοχεύει στην άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Με τον Σάκη Τσάτσο προπονητή, που παρέμεινε στο τιμόνι μετά την πολύ καλή δουλειά πέρυσι, η προετοιμασία του ΑΟΜ ξεκίνησε το Σεπτέμβρη και το φετινό ρόστερ αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα στο τέλος της περιόδου. Μπορεί ο ΑΟΜ να έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, αυτοκτονώντας ουσιαστικά στο tie-break πέρυσι στο Κλειστό της Νεάπολης, αλλά η εμπειρία αυτή έγινε μάθημα στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Με την απόλυτη εμπιστοσύνη του Θόδωρου Λογοθέτη, ο Σάκης Τσάτσος πλαισίωσε την ομάδα με σημαντικές μεταγραφές, ρίχνοντας παράλληλα το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ. Σπουδαία προσθήκη αποτελεί ο ποιοτικός Γιώργος Φυτρος, που προέρχεται από ένα γεματο πρωταθλημα στην Α2 με τη Δραπετσώνα, ενώ ποιοτικές λύσεις θα προσφέρουν και οι Παναγιώτης Ζιάκας, Σάββας Περτσελης (από Λήμνος Sports Club), όπως και ο Γιάννης Μαυρουδης (από Λήμνος Sports Club). Παράλληλα, νέοι παίκτες με ταλέντο και όρεξη για δουλειά είναι και οι Σωκράτης Μόκαλης (από Σουφλί) και Ζήσης Τριανταφυλλόπουλος (από Γέρακα).

Σε δηλώσεις του στο "SL" ο Σάκης Τσάτσος επεσήμανε για τη φετινή σεζόν: "Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας, με όλη τη σημασία της λέξης, αγωνιστικά και μη. Να παίξουμε καλό βόλεϊ και μέσα από τη σκληρή δουλειά να έρθει και η πολυπόθητη άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία. Το νησί εξάλλου είχε τελευταία συμμετοχή στη Β' Εθνική των ανδρών με τον ΓΑΣ Λέσβου τη σεζόν 2011-12. Θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό μας αρχηγό Νίκο Μπουρού, που τρέχει για τα πάντα, αλλά και τους Στρατή Μυρογιάννη, Γιώργο Κυριακού, Μαρίνο Κουκώνη, Παναγιώτη Κατσακούλη, Γιώργο Γρηγορίου, Ζήση Βογιατζή και Τάκης Παπαδόπουλο την περσινή συνεργασία μας και την προσφορά τους στην ομάδα."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Μυτιλήνης λειτουργεί και Ακαδημία Βόλεϊ με προπονητή τον νεαρό και φιλόδοξο αθλητή του Γιώργο Φύτρο. Παράλληλα, σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΜ εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη γυναικεία ομάδα του Παγγεραγωτικού, που ξεκινά το Σάββατο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 με προπονητή τον Σωκράτη Γιακουμή.

ΑΟ Μυτιλήνης 2014-15

Προπονητής: Σάκης Τσάτσος

Έμψυχο δυναμικό
Μιχάλης Δουλαβέρης
Αποστόλος Γλούφτσιος
Θόδωρος Παπασταύρου
Στέλιος Μπουρούς
Πέτρος Μπουρούς
Στρατής Βασιλέλλης
Γιώργος Βασιλέλλης
Στέφανος Βλάχος
Γιώργος Φύτρος
Σάββας Περτσέλλης
Παναγιώτης Ζιάκας
Σωκράτης Μόκαλης
Ζήσης Τριανταφυλλόπουλος
Γιάννης Μαυρουδής
Σάκης Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey