Προετοιμάζεται ο ΑΟ Μυτιλήνης

03/03/2015 - 15:30 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2015 - 15:49

Ο ΑΟ Μυτιλήνης συνεχίζει την προετοιμασία του στο βόλεϊ, εν όψει των αγώνων που θα διεξαχθούν πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο και θα κρίνουν την άνοδο στην Α2.

Ο Σάκης Τσάτσος και οι παίκτες του, μπορεί να μην έτυχαν της αντιμετώπισης που θα περίμεναν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναφορικά με όσα έγιναν στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ωστόσο δεν τα παρατούν και συνεχίζουν τις προπονήσεις, έστω κι αν υπάρχει σίγουρα προβληματισμός για την οργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο διοργανώτριας αρχής.

Σε δηλώσεις του στο "SL" ο προπονητής του συλλόγου επεσήμανε: "Σαφέστατα, η άνοδος στην A2 είναι ένας δύσκολος στόχος, όχι όμως ανέφικτος. Εμείς εξακολουθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις, ίσως όχι όπως θα θέλαμε μετά τα όσα συνέβησαν στο θέμα του Κυπέλλου από τη μεριά της ΕΟΠΕ, γεγονός που μας έχει απογοητεύσει σχετικά με το εάν αξίζει να προσπαθήσουμε. Είμαστε μια παρέα αθλητών, που μέσα από τις δικές μας πρωτοβουλίες προσδοκούμε να κρατήσουμε το τμήμα του βόλει, επειδή λατρεύουμε το άθλημα. Ευελπιστώ, πως όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε σε ένα επίπεδο να πορούμε να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας και να έχουμε έτσι την καλύτερη δυνατή παρουσία στους αγώνες."

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο ΑΟΜ έχει δώσει δύο φιλικά με αντίπαλο τον ΦΟΚ Χίου, ώστε να "ξεμουδιάσουν" οι παίκτες και να μπουν σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey