Στη Σαντορίνη για τα μπαράζ ο ΑΟΜ

02/05/2015 - 09:52

Στη Σαντορίνη θα βρίσκεται σε λίγες ώρες η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Μυτιλήνης, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών Αιγαίου, για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Οι αθλητές του Σάκη Τσάτσου ταξιδεύουν στο νησί των Κυκλάδων χωρίς άγχος, θέλοντας πρωτίστως να χαρούν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, επιστρέφοντας στη Λέσβο με τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και γιατί όχι μια θέση στο πρωτάθλημα της Α2 της επόμενης περιόδου. Στην προσπάθειά τους αυτή βέβαια, είχαν να αντιμετωπίσουν όλο το προηγούμενο διάστημα αρκετά προβλήματα, μερικά εκ των οποίων αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα, με αποτέλεσμα ο ΑΟΜ να ταξιδεύει στη Σαντορίνη με αρκετές απουσίες.

Η αποστολή της ομάδας της Λέσβου αναμένεται να φτάσει στον προοροσιμό της λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι και ουσιαστικά, έπειτα από ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, θα κληθούν το απόγευμα στις 19:00 να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Χίου. Το πρωί της Κυριακής (12:00), ο ΑΟΜ θα αγωνιστεί κόντρα στη διοργανώτρια Σαντορίνη, με την ελπίδα ότι θα έχει κατορθώσει αυτό που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολο. 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σην Α2 οδηγεί μόνο η πρώτη θέση, αφού το προνομιούχο εισιτήριο είναι ένα και μοναδικό. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και κάθε χαμένο σετ, ενδέχεται να μετρήσει καταλυτικά ως προς την ομάδα που θα κερδίσει την άνοδό της από το νησιωτικό όμιλο των μπαράζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey