Πρώτη κίνηση με Αγγέλου!

03/06/2015 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 03/06/2015 - 12:02

Ο ΑΟ Μυτιλήνης θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 στους άνδρες και ήδη η διοίκηση και ο προπονητής σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, κάνοντας τις πρώτες επαφές και κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο ΑΟΜ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σπύρου Αγγέλου, που έχει παραστάσεις από την Α2, αγωνιζόμενος τα προηγούμενα χρόνια στον Πανελλήνιο, στη Δραπετσώνα και στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για 25χρονο παίκτη που αγωνίζεται ως διαγώνιος και βλέπει τον κόσμο από τα 195 εκατοστά. Ο Σάκης Τσάτσος αξιοποίησε τις ευτυχείς συγκυρίες και απέσπασε την προφορική συμφωνία με τον Αγγέλου, που θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Είναι φυσικό πως οι επαφές του ΑΟΜ με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για την επόμενη περίοδο, σε μια χρονιά που αποτελεί ορόσημο για το σύλλογο, λόγω της συμμετοχής στην Α2. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη βρίσκονται στα σκαριά τρεις ακόμα προσθήκες, η μία εκ των οποίων αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην κατηγορία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey