Πολύ κοντά σε Μπουγά!

16/07/2015 - 14:01

Τη δική του μάχη δίνει ο ΑΟ Μυτιλήνης για να καταφερει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής της, μετά από την απόκτηση του 25χρονου Σπύρου Αγγέλου. Ο λόγος για τον Νίκο Μπουγά, που αγωνίζεται ως πασαδόρος. Πρόκειται για 38χρονο παίκτη με πλούσιο βιογραφικό και πολλές παραστάσεις από την Α1, όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Πανελληνίου, του Πανερυθραϊκού και του Παγκρατίου.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Λέσβου, Σάκης Τσάτσος, βασιζόμενος στην προσωπική του φιλία με τον Νίκο Μπουγά, του πρότεινε να αγωνιστεί στη Μυτιλήνη και ο ύψους 1,90μ πασαδόρος το σκέφτεται έντονα. Η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη, μιας και έχει αγωνιστεί πλάι σε σπουδαία ονόματα του ελληνικού, αλλά και του παγκόσμιου βόλεϊ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει υπάρξει συμπαίκτης του Θανάση Μουστακίδη στην Ένωση, αλλά και του Λίμπερμαν Αγκάμεζ στο Παγκράτι, αγωνιζόμενος και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Στον ΑΟ Μυτιλήνης κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν το οικονομικό πλάνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο, χωρίς να τα παρατούν λόγω των τελευταίων εξελίξεων, που έχουν φέρει τον προγραμματισμό στον αθλητισμό των ερασιτεχνικών κατηγοριών αρκετά πίσω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey