Γιακουμής: "Καμία ομάδα δεν είναι στο 100%"

15/10/2015 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2015 - 13:51

Ο ΑΟ Μυτιλήνης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α2 των ανδρών, φιλοξενώντας στο Κλειστό της Νεάπολης τον Μίλωνα, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/10, 19:00).

O προπονητής της ομάδας της Λέσβου επιθυμεί η ομάδα του να ξεκινήσει με νίκη, που θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του μάλιστα στο "SL" πριν το πρώτο επίσημο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου επεισημαίνει: "Για εμάς αυτό θα είναι ουσιαστικά το πρώτο δυνατό τεστ. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε,  για οικονομικούς κυρίως λόγους, κάποια φιλικά προετοιμασίας εκτός νησιού, που θα μας βοηθούσαν να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ωστόσο, πιστεύω πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Το πρώτο ματς κάθε χρονιάς κρύβει παγίδες, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να δηλώνει 100% έτοιμη. Απέναντί μας θα βρεθεί ένα νεανικό σύνολο, που έχει στο ρόστερ του όμως και έναν πολύ έμπειρο αθλητή, που τους καθοδηγηθεί μέσα στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα στερηθούμε κάποιους παίκτες, που αναμένεται να μας βοηθήσουν σημαντικά από τα επόμενα παιχνίδια. Ευελπιστώ στη στήριξη του κόσμου, που αγαπά το βόλεϊ στη Λέσβο, ώστε να μας δώσει την έξτρα δύναμη, βοηθώντας μας να φτάσουμε στη νίκη."

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του ΑΟ Μυτιλήνης παρά τις οικονομικές αντιξοότητες αποφάσισε να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας ανταπόκριση σε αρκετές επιχειρήσεις του νησιού μας, που συνέδραμαν χορηγικά στην κάλυψη του προϋπολογισμού των εξόδων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey