Κέρδος τα πέντε σετ και ο βαθμός!

19/10/2015 - 11:15

Ο ΑΟ Μυτιλήνης έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών, υποδεχόμενος την ομάδα του Μίλωνα στο Κλειστό της Νεάπολης, λυγίζοντας στο tie-break με 2-3 σετ. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση και από το βαθμό, αλλά κυρίως από το γεγονός πως ο ΑΟΜ έδειξε ανταγωνιστικός παίζοντας μάλιστα πέντε σετ, που δεδομένα θα τον βοηθήσουν να βρει πιο γρήγορα τα πατήματά του, κόντρα στην έλλειψη των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή ξεκίνησαν δυναμικά, κέρδισαν με 25-22 το πρώτο σετ και πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο σετ έγινε σπουδαία μάχη, με τον Μίλωνα να φέρνει το ματς στα ίσα και με την ψυχολογία υπέρ του να κάνει εύκολα το 1-2 στα σετ με 12-25 στο τρίτο. Ο ΑΟΜ ανασυντάχθηκε, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με βόλεϊ που ξεσήκωσε τον κόσμο στις εξέδρες ισοφάρισε σε 2-2 σετ, επικρατώντας με 25-21 στο τέταρτο. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο tie-break και εκεί ο Μίλωνας ήταν πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία του, παίρνοντας τη νίκη με 10-15 και 2-3 σετ μέσα στη Μυτιλήνη.

Αναμφίβολα, ο φετινός όμιλος της Α2 θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τον ΑΟ Μυτιλήνη, που παρά τις ελλείψεις του όμως έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και άφησε διάχυτη την αισιοδοξία για το προσεχές μέλλον.

Το Φύλλο Αγώνα

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2-3 (25-22, 23-25, 12-25, 25-21, 10-15)
ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιακουμής): Ζιάκκας, Γλούθιος, Περτσελής, Φύτρος, Βλάχος, Δουλαδέρης, Τσάτσος (λ) / Βασιλέλλης, Μπουρούς Σ., Μαλαματίνας, Μόκαλης
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Κεχράς, Αθανασόπουλος, Περγαμαλής, Πανούσος, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος, Μούσκας (λ) / Καρατζάς, Σαλωνίτης, Παπασταματάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey