Τρίτη ήττα από τον Ιωνικό

02/11/2015 - 12:27 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2015 - 13:38

Ήττα από τον Ιωνικό, τρίτη κατά σειρά στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών για τον εκπρόσωπο της Λέσβου, ΑΟ Μυτιλήνης. Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή πάλεψε τα δύο από τα τρία σετ, ωστόσο δεν κατόρθωσε να απειλήσει τους αντιπάλους της.

Οι γηπεδούχοι πήραν εύκολο το πρώτο σετ με 25-16, έφτασαν και στο 2-0 με 25-20, γεγονός που τους έδωσε τη δυνατότητα να "καθαρίσουν" τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες σε περίπου μία ώρα, επικρατώντας και στο τρίτο σετ με 25-21.

Ασφαλώς, ο ΑΟ Μυτιλήνης θα πρέπει να αναζητήσει βαθμούς στο Κλειστό της Νεάπολης, ώστε να διατηρήσει μια απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα, που οδηγούν ξανά στον υποβιβασμό. Ωστόσο ακολουθεί ένας ακόμα δύσκολος αγώνας κόντρα στον δυνατό Πανιώνι. Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου, αφού το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Το Φύλλο Αγώνα

ΑΣ Ιωνικός - ΑΟ Μυτιλήνης 3-0 (25-16, 25-20, 25-21)
Ιωνικός (Ηλιόπουλος): Κάλφας, Λέπουρας, Νικητάκης, Ρεμούνδος, Γιαννόπουλος, Κουμιώτης, Ζαγκανάς -λ / Κατσακούλας, Καβαλέρος, Παπαδόπουλος
ΑΟ Μυτιλήνης (Γιακουμής): Περτσέλης, Φύτρος, Κατσανεβάκης, Δημοβασίλης, Τζιάκας, Γλούφτσιος, Τσάτσος -λ / Μακρής -λ, Κόνταρης, Αγγέλου

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey