Για ένα θετικό αποτέλεσμα με Πανιώνιο

14/11/2015 - 14:48

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών στο βόλεϊ, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας βάσει προγράμματος.

Ο ΑΟ Μυτιλήνης υποδέχεται στις 5 το απόγευμα τον Πανιώνιο στο Κλειστό της Νεάπολης, στοχεύοντας σε οτιδήποτε θετικό. Ο Σωκράτης Γιακουμής και οι παίκτες του γνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες της αναμέτρησης αφού ο "Ιστορικός" είναι μία από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, χωρίς τους απόντες Κονταρή και Βασιλέλλη, αλλά έχοντας τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του νησιού.

Στα αξιοσημείωτα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το γεγονός πως ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ήρθε στη Λέσβο με... γεμάτες αποσκευές. Τιμώντας την προσφυγική τους καταγωγή, οι άνθρωποι του Πανιωνίου δώρισαν είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, που ευτύχησαν να περάσουν επιτυχώς από τα απέναντι παράλια στη Λέσβο, σε μια κίνηση αξιέπαινη που ταυτόχρονα στέλνει πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey