Ήττα με 0-3 απο τον "Ιστορικό"

14/11/2015 - 19:55

Ο ΑΟ Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών στο βόλεϊ, γνωρίζοντας μια ακόμα εντός έδρας ήττα με 0-3 σετ.

Στο Κλειστό της Νεάπολης, ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην κατηγορία ξεκίνησε δυναμικά και προσπάθησε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, όμως έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 21-25 και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Ανάλογη εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ, με τους παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους στα κρίσιμα σημεία του και το σετ να καταλήγει στον Πανιώνιο, ξανά με 21-25.

Στο τρίτο σετ, που έμελλε να είναι και το καθοριστικό, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο πάθος στο ξεκίνημα, παίρνοντας ένα μεγάλο προβάδισμα με 11-28. Ο ΑΟ Μυτιλήνης έκανε τεράστια προσπάθεια όμως για να παραμείνει στο ματς, πλησίασε ακόμα και στον πόντο, αλλά στο τέλος λύγισε και το 22-25 χάρισε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Περίπου 150 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες, μεταξύ των οποίων και μερικοί υποστηρικτές του Πανιωνίου, οι οποίοι με τη λήξη του ματς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και φωτογραφήθηκαν με τους νικητές. Αισθητή ήταν όμως για ακόμα μία φορά η απουσία των ανθρώπων του βόλεϊ στο νησί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, γεγονός που προξένησε αλγεινή εντύπωση γενικότερα, αφού ο ΑΟΜ χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μπορέσει να σταθεί επάξια και ανταγωνιστικά στην κατηγορία.

ΑΟ Μυτιλήνης (Σ. Γιακουμής): Μόκαλης, Γλούφτσιος, Βασιλέλλης, Βλάχος, Φύτρος, Ζιάκκας, Μαλαματίνας, Δουλαβέρης, Τσάτσος, Π. Μπουρούς, Περτσέλλης, Σ. Μπουρούς

Πανιώνιος: Τσέργας, Καντιώτης, Κωνσταντόπουλος, Κουτσούρης, Φέλερης, Κωνσταντινίδης, Σπάλας, Κλειδόπουλος, Κουφόπουλος, Στυλιανού, Βλαβιανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey