Κάθε σετ κέρδος κόντρα σε Παλλήνη!

27/11/2015 - 15:33

Ο ΑΟ Μυτιλήνης υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (28/11, 17:00) την πρωτοπόρο του 1ου Ομίλου στην Α2 των ανδρών, Παλλήνη, σε ένα παιχνίδι από το οποίο η ομάδα του νησιού μας έχει πολλά να κερδίσει και ελάχιστα να χάσει.

Αναμφίβολα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αφού απέναντι από τον ΑΟΜ θα βρεθεί μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, που έχει αποδείξει στις πρώτες αγωνιστικές ότι διαθέτει ένα έμπειρο και φιλόδοξο σύνολο, που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Για τους παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή, κάθε σετ θα είναι κέρδος κόντρα σε τέτοιες ομάδες, σε μια προσπάθεια να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να διεκδικήσουν βαθμούς στα επόμενα ματς με πιο ισορροπημένης δυναμικότητας αντιπάλους.

Η προετοιμασία του ΑΟ Μυτιλήνης ολοκληρώνεται σήμερα εν όψει της Παλλήνης, ενώ από ώρα σε ώρα θα γίνει γνωστός και ο αντίπαλος της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ε.Ο.ΠΕ., βάσει προκήρυξης, αναμένεται να πραγματοποιήσει την κλήρωση της Β' Φάσης με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται σε αυτή, οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ στην έδρα της ομάδας που αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey