Σαρωτικός κόντρα στον Πανελλήνιο!

05/12/2015 - 16:27 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2015 - 16:42

Ο ΑΟ Μυτιλήνης πανηγύρισε μια παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα του ιστορικού Πανελληνίου με 0-3 σετ, πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, παίζοντας στην κυριολεξία καταιγιστικό βόλεϊ!

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή πήρε δικαιωματικά όσα πιθανόν η τύχη ή η έλλειψη συγκέντρωσης της είχαν στερήσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά το σαρωτικό 0-3, ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην Α2 των ανδρών έβαλε πλέον πολύ γερές βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία, βυθίζοντας τον Πανελλήνιο στον πάτο της βαθμολογίας, με την ομάδα της Αθήνας να έχει να αντιπαλέψει και το -3 που κουβαλά από την περσινή σεζόν, λόγω τιμωρίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟ Μυτιλήνης ξεκίνησε... φουριόζος και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, κατακτώντας το πρώτο σετ με 15-25! Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με την ομάδα της Λέσβου να φτάνει στο 0-2 με 21-25. Στο τρίτο σετ, που έμελλε να είναι και το τελευταίο του παιχνιδιού, ο ΑΟΜ έφτασε εύκολα στο 18-25, τελειώνοντας το ματς σε λιγότερο από μία ώρα!

Ακολουθεί ένα κενό μιας εβδομάδας για τον Α' Όμιλο της Α2, με τον ΑΟΜ να επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση στις 19 Δεκεμβρίου, υποδεχόμενος στο Κλειστό της Νεάπολης τον ΟΦΗ.

Το Φύλλο Αγώνα

Πανελλήνιος - ΑΟ Μυτιλήνης 0-3 (15-25, 21-25, 18-25)

ΠANEΛΛHNIOΣ: Δεληγιάννης, Kαρράς, Άνθης, Λαμπρινός, Κύριος, Ζαρμπίνης, Παύλου, Μανίκας, Δημητρίου, Παπανικολάου, Κάκος, Κουμανταρέας

AO ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκ. Γιακουμής): Bλάχος, Μαλαματίνας, Φύτρος, Ζιάκας, Περτσέλλης, Αγγέλου, Κονταρής, Σωτηράκης, Τσάτσος (λ)

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey