Δάγκωσε τον... ΟΦΗ!

20/12/2015 - 13:21 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2015 - 14:03

Με μια αρχοντική εμφάνιση, ο ΑΟ Μυτιλήνης επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής της Α2 των ανδρών, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την αποφυγή του υποβιβασμού έναντι της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-23, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα προς τη νίκη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο εύκολα στο δεύτερο σετ, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επιβάλλει την ανωτερότητά της, κερδίζοντας το με 25-18. Με την ψυχολογία υπέρ του, ο ΑΟ Μυτιλήνης ανέβασε στροφές για να τελειώσει το ματς και λίγο μετά από μία ώρα αγώνα κατόρθωσε να πάρει το τρίτο σετ με 25-19, μαζί τη νίκη με 3-0 και φυσικά, βαθιά ανάσα στη μάχη της σωτηρίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΑΟ Μυτιλήνης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ολοκληρώνοντας έτσι ιδανικά το 2015 και ατενίζοντας το προσεχές μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Για τον εκπρόσωπο της Λέσβου ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος Ιανουάριος με διπλή μάχη στη Ρόδο, κόντρα στη Ροδίων Άθλησις τόσο για το πρωτάθλημα στην αυλαία του Α' Γύρου, όσο και για το κύπελλο στη φάση των "32" και αμέσως μετά αγώνας στην Αθήνα με τον Μίλωνα και στην Κρήτη με το Ρέθυμνο. 

Το Φύλλο Αγώνα

ΑΟ Μυτιλήνης - ΟΦΗ 3-0 (25-23, 25-18, 25-19)

AO ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκ. Γιακουμής): Μπουρούς, Παπασταύρου, Δουλαβέρης, Ζιάκκας, Bλάχος, Μαλαματίνας, Φύτρος, Ζιάκας, Περτσέλλης, Αγγέλου, Βασιλέλλης, Τσάτσος (λ)

ΟΦΗ: Μπιριπλής, Πατσιάλης, Δρουγκάκης, Περπινάκης, Μουτάφης, Θεοδώρου, Λυτζιόγλου, Κοσκινάς, Λαγκουβάρδος

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey