Νίκη παραμονής επί Ιωνικού!

06/02/2016 - 21:05 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2016 - 11:59

Σπουδαία εμφάνιση και καθαρή νίκη για τον ΑΟ Μυτιλήνης επί του Ιωνικού με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Α2 των ανδρών, που καθιστά έτσι τον εκπρόσωπο της Λέσβου στην κατηγορία ως ένα εκ των φαβορί στη μάχη για τη σωτηρία!

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στο Κλειστό της Νεάπολης, ο ΑΟΜ κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση με φοβερή ανατροπή, έχοντας χάσει το πρώτο σετ με 20-25, μην μπορώντας να βρει λύσεις απέναντι στις καταπληκτικές άμυνες των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο σετ ωστόσο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να βελτιώνεται αισθητά σε άμυνα και επίθεση, ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 (25-23), αφού πρώτα... έσπασαν καρδιές όταν το 23-21 έγινε 23-23. Το τρίτο σετ δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ΑΟΜ, ο οποίος έμεινε πίσω με 12-18 και 19-22! Αλλά οι παίκτες του Γιακουμή, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου, πέτυχαν μια παλικαρίσια ανατροπή, τελειώνοντας το σετ με 25-22 για το 2-1, που ουσιαστικά... έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του!

Το τέταρτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΑΟΜ να φτάνει πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση με 25-16, κατακτώντας έτσι μια καθαρή νίκη και προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του.

Συνθέσεις

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σ. Γιακουμής): Μπουρούς Σ., Περτσέλης, Αγγέλου, Γλούφτσιος, Δουλαβέρης, Μαλαματίνας, Φύτρος, Παπασταύρου, Ζιάκκας, Βλάχος, Μόκαλης, Μπουρούς Π. (λ), Τσάτσος (λ)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Π. Ηλιόπουλος): Θεοδόσης, Ζαγγανάς (λ), Κατσακούλας, Ρεμούνδος, Οικονόμου, Κάλφας, Πεπονής, Λέπουρας, Γιαννόπουλος

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey