Πολύτιμος βαθμός στην έδρα του Πανιωνίου!

13/02/2016 - 18:28 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2016 - 11:59

Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, όπου οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή έκαναν πραγματική υπερπροσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΑΟ Μυτιλήνης έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές του από το Κλειστό της Νέας Σμύρνης, λυγίζοντας στο tie-break από τον Πανιώνιο με 3-2 σετ!

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην Α2 απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, έχοντας τη δυναμική να κοντράρει έμπειρους και ανταγωνιστικούς αντιπάλους σε οποιοδήποτε γήπεδο. Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού την περασμένη εβδομάδα, άπαντες στον ΑΟΜ πίστευαν πολύ σε ένα θετικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να φύγουν ακόμα και με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη. Όμως η κούραση, αλλά και ο τραυματισμός του Ζιάκκα στο τέταρτο σετ, από τον ΑΟΜ το καθαρό μυαλό στους τελευταίους κρίσιμους πόντους για ένα σπουδαίο "2".

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στο 1-0, επικρατώντας με 25-16. Ακολούθησε μια πραγματική τιτανομαχία στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την κατάκτησή του και τον ΑΟΜ να φτάνει τελικά στην ισοφάριση με το εκπληκτικό 32-34! Ο Πανιώνιος όμως βρήκε τον τρόπο να επανέλθει και με 25-20 στο τρίτο σετ, έκανε το σκορ 2-1. Η ομάδα της Μυτιλήνης όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με εκπληκτικό βόλεϊ στο τέταρτο σετ, πανηγύρισε το 2-2 με 19-25, στέλνοντας το ματς στο tie break!

Εκεί, ο ΑΟ Μυτιλήνης βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, όταν προηγήθηκε με 10-13, αλλά ο Πανιώνιος πίεσε πολύ στους τελευταίους πόντους και με την υποστήριξη του κόσμου του, βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει τελικά με 16-14 και 3-2 σετ! Ωστόσο, ακόμα και ο βαθμός που κατέκτησε ο ΑΟΜ χαρακτηρίζεται υπέρ-πολύτιμος, αφού αναμφίβολα ήταν εκτός προγράμματος στην αρχή της σεζόν και με το πρόγραμμα που ακολουθεί στη συνέχεια, οι πιθανότητες για την εξασφάλιση της παραμονής είναι με το μέρος του.

Το Φύλλο Αγώνα

Πανιώνιος - ΑΟ Μυτιλήνης 3-2 (25-16, 32-34, 25-20, 19-25, 16-14)

Πανιώνιος (Ψάρρας): Τσέργας, Καντιώτης, Φελερής, Κωνσταντινίδης, Κουντούρης, Στυλιανού, Κουτσούρης(λ)/ Κλειδόπουλος, Κουφόπουλος, Βλαβιανός
Μυτιλήνη (Γιακουμής): Αγγέλου, Περτσέλης, Ζιάκας, Βλάχος, Σύντρος, Σωτηράκης, Τσάτσος (λ) / Κοντάρης, Μπούρους, Παπασταύρου

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey