Κρίσιμος αγώνας παραμονής με Πολιτεία

28/02/2016 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2016 - 11:59

Ο ΑΟ Μυτιλήνης υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, το απόγευμα στις 17:00, την Πολιτεία σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα στην υπόθεση της παραμονής στην Α2 κατηγορία του βόλεϊ ανδρών.

Στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής, ο σύλλογος της Λέσβου θα αναζητήσει μια καθαρή νίκη που θα του επιτρέψει να φτάσει τους 14 πόντους στον πίνακα, αφήνοντας στο -5 την αποψινή του αντίπαλο. Και με δεδομένο, ότι ο ΑΟΜ έχει να αντιμετωπίσει στην πορεία του πρωταθλήματος και τον ουραγό Πανελλήνιο μέσα στη Μυτιλήνη, να πιάσει το στόχο των 16+ βαθμών, που θεωρητικά οριοθετούν τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται σε ένα καλό χρονικά σημείο για την ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή, που έχει βρει τα πατήματά της στο γήπεδο, παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς, παραμένοντας σταθερά σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Ο ΑΟ Μυτιλήνης επιζητεί την παρουσία του φίλαθλου κοινού της Λέσβου στο Κλειστό της Νεάπολης, που θα ενισχύσει με τη φωνή του τις προσπάθειες των παικτών, στο δρόμο προς ακόμα μία νίκη, που ουσιαστικά θα "κλειδώσει" και σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του συλλόγου στην Α2.

Μάλιστα, για όσους τυχερούς βρεθούν στις εξέδρες απόψε, οι άνθρωποι του ΑΟΜ έχουν φροντίσει να πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα (17:00) ορίστηκαν οι Μεταξά και Χαμπιλού.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey