Με το... ενάμισι πόδι ξανά στην Α2!

28/02/2016 - 22:31 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2016 - 22:42

Ο ΑΟ Μυτιλήνης πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά επί της Πολιτείας, σε ένα ματς που είχε εξαρχής το χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της Λέσβου.

Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και παρά το γεγονός πως ο ΑΟΜ έχασε το πρώτο σετ, οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή έφτασαν τελικά σε μια καθαρή νίκη, προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της και ατενίζοντας το μέλλον της στην κατηγορία με μεγάλη αισιοδοξία! Θεωρητικά, ο ΑΟΜ είναι αγκαλιά με τη σωτηρία αφού αν κερδίσει και τον ουραγό Πανελλήνιο σε λίγες εβδομάδες στο Κλειστό της Νεάπολης, τότε αναμένεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α2 και τη νέα περίοδο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Πολιτεία πήρε το πρώτο σετ με εκπληκτική ανατροπή (23-25), αλλά η εξέλιξη αυτή δεν επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα της Μυτιλήνης. Στο δεύτερο σετ ο ΑΟΜ έφτασε στην ισοφάρισε, επικρατώντας με 25-21. Παίζοντας συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση, ο σύλλογος της Λέσβου έκανε και το 2-1 με 25-22, ενώ στο τέταρτο και καθοριστικότερο σετ, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, τελειώνοντας το ματς με 25-19 για το τελικό 3-1!

Συνθέσεις

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Σ. Μπουρούς, Περτσέλης, Αγγέλου, Γλούφτσιος, Δουλαβέρης, Μαλαματίνας, Φύτρος, Παπασταύρου, Ζιάκας, Βλάχος, Μόκαλης, Τσάτσος (λ), Π. Μπουρούς (λ)

ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Κάσσαρης, Γαβαλάς (λ), Νόστιμος, Νικολόπουλος, Τουφεκούλας, Μαρίνος, Πανούσης, Τοπαλίδης, Χριστίδης, Ηλιάδης

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey