Στη Λήμνο θα κριθεί η άνοδος στην Α2

06/05/2013 - 11:54

Limnos_Sports_Club_andres_2012-13Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία των ανδρών, με τη συμμετοχή του Sports Club Λήμνος, που κέρδισε άξια τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Τοπικής Επιτροπής Λέσβου.

Η ομάδα του Σωτήρη Μελά, ο οποίος ανέλαβε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους πρωταθλητές των νησιών από τη Ρόδο, τις Κυκλάδες και τη Χίο, με στόχο την κατάκτηση του προνομιούχου εισιτηρίου, το οποίο οδηγεί στην ανώτερη κατηγορία.

Οι Λημνιοί θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 17 Μαΐου υποδεχόμενοι τον Παγχιακό, την επόμενη μέρα θα κοντραριστούν με τον Μέγα Αλέξανδρο Σύρου και την Κυριακή 19 Μαΐου θα παίξουν το τελευταίο τους ματς, που ενδεχομένως να κρίνει και την άνοδο, με αντίπαλο την Ροδίων Άθλησις.

Οι μάχες αναμένονται αμφίρροπες, ωστόσο το Sports Club Λήμνος με τη συμπαράσταση και του κόσμου, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στα τρία αυτά παιχνίδια, στα οποία παίζεται ολόκληρη η φετινή χρονιά.

Πρόγραμμα αγώνων:

Παρασκευή 17/5
Ροδίων Άθλησις-Μέγας Αλέξανδρος Σύρου
Παγχιακός-Λήμνος Sports Club

Σάββατο 18/5
Ροδίων Άθλησις-Παγχιακός
Λήμνος Sports Club-Μέγας Αλέξανδρος Σύρου

Κυριακή 19/5
Λήμνος Sports Club-Ροδίων Άθλησις
Παγχιακός-Μέγας Αλέξανδρος Σύρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey