Θέλει τα μπαράζ στη Λέσβο ο ΑΟΜ

29/04/2014 - 17:14 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2014 - 17:28

volley_tsatsosΜετά την επιτυχία του Παγγεραγωτικού και την άνοδο στην Σ2 γυναικών, μέσω των αγώνων μπαράζ που διοργανώθηκαν στη Μυτιλήνη, έχει ανοίξει η... όρεξη και των ανδρών για τη φιλοξενία της διοργάνωσης στο Κλειστό της Νεάπολης.

Ο πρωταθλητής Λέσβου ΑΟ Μυτιλήνης, έπειτα από τη συνένωση δυνάμεων και τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με παίκτες από όλους τους συλλόγους του νησιού, αναζητά τρόπους για να καταφέρει να διοργανώσει τους αγώνες μπαράζ στη Λέσβο και το τελευταίο διάστημα αναζητά τη στήριξη είτε της Πολιτείας, είτε των χορηγών. Υπολογίεται ότι το κόστος κάλυψης της διαμονής των ομάδων που συμμετέχουν στη διαδικασία αγγίζει τις 3.000€, ποσό σχετικά εφικτό να εξασφαλιστεί είτε με τη συνδρομή του Δήμου και της Περιφέρειας, είτε από ιδιώτες επιχειρηματίες.

Στο Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα της καηγορίας ανδρών και συγκεκριμένο στον Ι' Όμιλο της Β' Φάσης για τη Β' Εθνική, ο ΑΟ Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, τον Μέγα Αλέξανδρο Σύρου, καθώς και τον πρωταθλητή της ΤΕ Χίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 7/5 έως και τις 11/5 και η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα κερδίζει το προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου.

Σίγουρα, η εποχή που διανύουμε δεν ευδοκιμεί για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, όμως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται επίσης πως σε μια περιοχή μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, εδώ που ο αθλητισμός αποτελεί πραγματική διέξοδο, το να φιλοξενηθεί η διοργάνωση των μπαράζ εκτός από θετικό ως προς τις πιθανότητες ανόδου του ΑΟΜ στην Α2 Κατηγορία, θα βοηθήσει τη νεολαία να πάρει εικόνες και παραστάσεις από ομάδες και αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως επίσης και στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

1η Αγωνιστική (7/5)
ΑΠΣ Ιωνικός – ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος
Ροδίων Άθλεσις – ΑΟ Μυτιλήνης
Ρεπό: Πρωταθλητής ΤΕ Χίου  

2η Αγωνιστική (8/5)
Πρωταθλητής ΤΕ Χίου – ΑΠΣ Ιωνικός
ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος – Ροδίων Άθλεσις
Ρεπό: ΑΟ Μυτιλήνης  

3η Αγωνιστική (9/5)
Ροδίων Άθλεσις – Πρωταθλητής ΤΕ Χίου
ΑΟ Μυτιλήνης – ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος
Ρεπό: ΑΠΣ Ιωνικός  

4η Αγωνιστική (10/5)
Πρωταθλητής ΤΕ Χίου – ΑΟ Μυτιλήνης
ΑΠΣ Ιωνικός – Ροδίων Άθλεσις
Ρεπό: ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος  

5η Αγωνιστική (11/5)
ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος – Πρωταθλητής ΤΕ Χίου
ΑΟ Μυτιλήνης – ΑΠΣ Ιωνικός
Ρεπό: Ροδίων Άθλεσις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey