«Φωτιά» στο φιλέ!

06/05/2014 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2014 - 15:26

AOM_Limnos_andres_2012_13Μετά τις γυναίκες, τη σκυτάλη για τη διάκριση και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες του βόλει, παίρνουν πλέον οι άνδρες, οι οποίοι προετοιμάζονται με συσπειρωμένες τις δυνάμεις τους περισσότερο από ποτέ και με σύμμαχο κι εκείνοι την… έδρα, να επιχειρήσουν από αύριο την κατάκτηση της πρώτης θέσης των μπαράζ που οδηγούν στην Α2!

Ο ΑΟ Μυτιλήνης, που όλη τη χρονιά ζει και αναπνέει για αυτή ακριβώς τη στιγμή, με σαφές μειονέκτημα το ότι δεν είχε αγωνιστική δραστηριότητα στη Λέσβο, αλλά πλεονέκτημα τη δυναμική του κλειστού της Νεάπολης που αναμένεται για μία ακόμη φορά να είναι κατάμεστος φιλοξενώντας όλη τη σειρά των αγώνων αλλά και την αποφασιστικότητα όλων των ανθρώπων που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, ρίχνεται στη μάχη της Β φάσης του Ι ομίλου της Β΄ Εθνικής με στόχο το όνειρο της Α2!

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΜ, αυτή τη στιγμή είναι προϊόν της συνένωσης των δυνάμεων ΑΟΜ, παλιού ΓΑΣ και Γέρας και διαθέτει κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Τσάτσου, ότι καλύτερο υπάρχει από άποψη υλικού στη Λέσβο αυτή τη στιγμή. Παίκτες και προπονητής με τη διακριτική αλλά πάντα σημαντική συνδρομή του Θεόδωρου Λογοθέτη -μόνοι τους- πήραν το περασμένο καλοκαίρι επάνω τους την υπόθεση της Α2 και ψάχνοντας χορηγούς, πληρώνοντας οι ίδιοι πολλά από τα έξοδα της ομάδας και διεκδικώντας με δικές τους δυνάμεις την εξασφάλιση της διεξαγωγής των μπαράζ στη Μυτιλήνη και την Τετάρτη μπαίνουν πλέον στο παρκέ!

Υπάρχουν άραγε φαβορί σε αυτήν την μάχη; Και πως βλέπουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας αυτή την πρόκληση; «Νομίζω ότι δεν μπορεί ειλικρινά να κάνει κάποιος προβλέψεις για αυτόν τον όμιλο. Είναι απόλυτα ισορροπημένος και θεωρώ ότι η καθεμία ομάδα που συμμετέχει, έχει τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες για να κατακτήσει την άνοδο», δήλωσε στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» ο προπονητής του ΑΟΜ Σάκης Τσάτσος.

Μπορεί όμως η ομάδα της Λέσβου να κερδίσει την άνοδο; Ο κόουτς είναι κατηγορηματικός. «Αν δεν πιστεύαμε ότι δεν μπορούμε, δεν θα μπαίναμε σε αυτήν την πολύ δύσκολη διαδικασία από κάθε άποψη φέτος. Λειτουργούμε με κίνητρο την δίψα για τη διάκρισή μας και την αγάπη μας για το άθλημα, το οποίο θεωρώ ότι αν μπει ξανά σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, μπορεί να προσφέρει πολλά στον λεσβιακό αθλητισμό και στον ίδιο το νησί. Άλλωστε γνωρίζετε ότι το βόλει, είναι το κατεξοχήν άθλημα της επαρχίας. Γιατί λοιπόν να μην δώσουμε μία ομάδα της Λέσβου στα εθνικά πρωταθλήματα;». Τι υπόσχεται ο ίδιος στον κόσμο που θα κληθεί μετά τα κορίτσια Σωκράτη Ματζουράνη, να υποστηρίξει και τους άντρες; «Υποσχόμαστε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει, να βοηθήσει την προσπάθειά μας, να χαρεί το βόλει και μακάρι να πανηγυρίσει μαζί μας, μία ακόμα άνοδο!».

Να σημειώσουμε ότι από τα μπαράζ, ανεβαίνει στην Α2 μόνο ο πρώτος του ομίλου και οι αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη! Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

1η Aγωνιστική (7/5)
ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος-Παγχιακός 18:00
ΑΟ Μυτιλήνης-ΑΠΣ Ιωνικός 20:00
Ρεπό: Ροδίων Άθλησις
2η Aγωνιστική (8/5)
Παγχιακός-ΑΠΣ Ιωνικός 18:00
ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος-Ροδίων Άθλησις 20:00
Ρεπό: ΑΟ Μυτιλήνης
3η Aγωνιστική (9/5)
Ροδίων Άθλησις-Παγχιακός 18:00
ΑΟ Μυτιλήνης-ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος 20:00
Ρεπό: ΑΠΣ Ιωνικός
4η Aγωνιστική (10/5)
Παγχιακός–ΑΟ Μυτιλήνης 18:00
ΑΠΣ Ιωνικός–Ροδίων Άθλησις 20:00
Ρεπό: ο ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος
5η Aγωνιστική (11/5)
ΑΠΣ Ιωνικός-ΣΒ Μέγας Αλέξανδρος 13:00
Ροδίων Άθλησις-ΑΟ Μυτιλήνης 15:00
Ρεπό: Παγχιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey