Τεράστια νίκη για Παγγεραγωτικό!

17/05/2012 - 16:02 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:45

Κατάθεση ψυχής στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Χίου έκαναν τα κορίτσια του Παγγεραγωτικού, στο δεύτερο κατά σειρά αγώνα τους για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία του βόλεϊ.

Οι πρωταθλήτριες Λέσβου επικράτησαν στο tie break της ροδίτικης Τελχινίς με 3-2 σετ, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν δύο φορές να κυνηγούν στο σκορ όταν έχασαν το πρώτο και το τρίτο σετ.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον Iera Club Παγγεραγωτικό, που έχασε το πρώτο σετ με 18-25. Όμως οι αθλήτριες του Σάββα Περτσέλλη έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από ένα συγκλονιστικό δεύτερο σετ με 30-28, χάρη στο πάθος και την επιθυμία τους για διάκριση. Η χαρά για το 1-1 όμως δεν κράτησε πολύ, αφού οι Ροδίτισσες εκμεταλλεύτηκαν τα κρίσιμα σημεία του τρίτου σετ, κερδίζοντάς το με 21-25 και παίρνοντας έτσι εκ νέου προβάδισμα με 1-2 σετ.

Όμως οι ψυχάρες του Παγγεραγωτικού δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας, πέτυχαν μια τεράστια ανατροπή απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Το τέταρτο σετ πήγαινε εξαρχής πόντο-πόντο, με τις πρωταθλήτριες Λέσβου να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Η θέληση για τη νίκη ήταν ο καταλυτικότερος παράγοντας που έφερε τον Παγγεραγωτικό στο +2 στους τελευταίους κρίσιμους πόντους, για να κερδίσει τελικά σε 25-23, ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Στο tie break, έσπασαν καρδιές με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν πόντο-πόντο μέχρι τα μισά. Σε εκείνο το σημείο, ο Παγγεραγωτικός πήρε προβάδισμα δύο πόντων, το οποίο κράτησε μέχρι τέλους, διευρύνοντάς το μάλιστα στο τελικό 15-12, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 σετ.

Τα πανηγύρια πάντως στις τάξεις του Παγγεραγωτικού σταμάτησαν ήδη, αφού η ομάδα καλείται σε λίγη ώρα (20:30) να δώσει μια ακόμα δυνατή μάχη απέναντι στο Φοίνικα Σύρου, παίζοντας την άνοδό της κυριολεκτικά πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, λόγω της έντασης από τη ψυχοφθόρα σημερινή νίκη, αλλά και την κούραση από τα διαδοχικά ματς.

Το σημερινό πρόγραμμα

[18:30] Νηρέας Καρδαμύλων - Πολυκράτης Σάμου
[20:30] Παγγεραγωτικός - Φοίνικας Σύρου

Βαθμολογία

1. Iera Club Παγγεραγωτικός 5 6-2
2. Τελχινίς Ρόδου 4 5-3
3. Νηρέας Καρδαμύλων 3 3-1
4. Πολυκράτης Σάμου 0 0-3
5. Φοίνικας Σύρου 0 1-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey