ΑΝΟΔΟΣ και για τον Όλυμπο Αγιάσου!

25/07/2012 - 18:14

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Τα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα πήγαν... περίπατο στο σημερινό ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο Όλυμπος Αγιάσου βρέθηκε από το... παράθυρο στη Δ' Εθνική!

Όπως αποφάσισε η ΕΠΟ, όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων, ανάμεσα τους και ο Όλυμπος, θα συμμετάσχουν κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, αφού η διαδικασία των μπαράζ ακυρώθηκε.

Το ζήτημα του καταρτισμού των ομίλων της Δ’ Εθνικής απασχόλησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τα παράπονα των προέδρων Ενώσεων να είναι πολλά στο ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομίλων από δέκα σε έξι και την συνεπαγόμενη αύξηση των αποστάσεων και των εξόδων. Εξάλλου, οι ομάδες της Κρήτης είχαν εκφράσει εδώ και μήνες την έντονη αντίδρασή τους.

Τελικώς η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνουν οκτώ οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική της φετινής περιόδου και να συμμετέχουν σε αυτούς όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων, για να είναι αρκετές οι ομάδες σε κάθε όμιλο.

Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων θα γίνει στα μέσα Αυγούστου, αφού ξεκαθαριστεί πρώτα πόσες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 95 ομάδες που είχαν δικαίωμα, δέκα ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.

Στην Αγιάσο πάντως, οφείλουν να πανηγυρίζουν για τον προβιβασμό τους στο Περιφερειακό. Παράλληλα όμως και να προβληματίζονται, αφού μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη Δ' Εθνική προϋποθέτει αρκετά χρήματα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey