Διαγοράρα για παραμονή!

11/03/2018 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2018 - 13:40

Νίκη μισή παραμονή πέτυχε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής επί του Παναργειακού με σκορ 2-0, κάνοντας τεράστιο βήμα για την παρουσία του στη Γ' Εθνική και τη νέα χρονιά.

Το ματς ήταν ανοικτό με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά ο Διαγόρας είχε την ουσία και στα δύο ημίχρονα καλύπτοντας στα γκολ και την ήττα του Α' Γύρου (2-0).

Σκορερ της ομάδας του Φώτη Θανέλλα ήταν ο Αλέξανδρος Ρέτζος (38') στο πρώτο μέρος και ο Αχείμαστος (58') στο δεύτερο. Μεγάλη συμβολή και στα δύο τέρματα έχει ο Γιώργος Τσομπανέλλης, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε το κόρνερ στο πρώτο γκολ, αλλά και η φάση στο δεύτερο με το δυνατό του σουτ που δεν απέκρουσε σταθερά ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο Διαγόρας είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του, αλλά δεν είχε εξίσου καθαρό μυαλό μετά το 2-0. Να σημειωθεί ότι στο 76ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ντούκιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η νίκη αυτή δίνει στον Διαγόρα αυξημένες πιθανότητες εξασφάλισης της σωτηρίας ειδικά αν πάρει και το ματς με τον αδιάφορο πλέον Αιολικό.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Φ. Θανέλλας): Χάϊρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος (86' Κρασουδάκης), Λαζαρίδης (81' Δ. Παρέλλης), Μαλακός (73' Χριστόφ), Τζέκα, Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΣ (Γ. Κετικίδης): Μάνος, Παναγιώτη, Καραμπάς (35' Λιακόπουλος), Μεζίνης, Παιδάκης, Πούτσι (75' Αμέντ), Καρβούνης, Καϊάφας, Κουρούμα (53' Καλογεράκης), Καμπιώτης, Ντούκιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey