Φ. Θανέλλας: «Ίσως βοηθηθούν Διαγόρας και Αιολικός»

12/03/2018 - 17:40

Ο προπονητής του Διαγόρα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Παναργειακού, σχολιάζοντας: «Σήμερα πετύχαμε το στόχο μας και παράλληλα γίνεται ξεκάθαρο το πού θα κυμανθεί πλέον η παραμονή. Περίμενα ότι θα φτάναμε στη νίκη, είχαμε την ποιότητα μέσα στο γήπεδο.»

Αναφερόμενος στο πού θα κριθεί τελικά η ζώνη του υποβιβασμού συμπλήρωσε: «Για την ώρα πιστεύω ότι το 27 σκέτο ίσως δεν είναι άνετο. Το 27+ είναι η σωτηρία. Εκεί στοχεύουμε, ώστε κερδίζοντας κάθε Κυριακή να πάμε τελευταία αγωνιστική στο Κιβέρι και να δούμε πώς θα είμαστε εμείς και πώς θα είναι ο Ερμής. Όλα αυτά είναι θεωρητικά βέβαια.»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί πάντως και στην τεράστια νίκη του Αιολικού επί του Ερμή: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αιολικό, για την εμφάνιση και τη νίκη στο Κιβέρι. Θεωρώ ότι εξασφάλισε την παραμονή του, αν σκεφτούμε και τα ματς που απομένουν. Αιολικός και Διαγόρας είναι ομάδες του νησιού, δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία, αλλά ίσως βοηθηθούν. Αυτό είναι θεμιτό.»

Από την άλλη, επεσήμανε όμως πως καλό είναι τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο: «Εμείς προσδοκούμε σε τρεις βαθμούς κόντρα στον Αιολικό. Μετά παίζουμε με την Τριγλία, η οποία διεκδικεί μαθηματικά τις δικές της πιθανότητες. Είναι και θέμα ηθικής πάντως. Γιατί είναι άσχημο να γίνεται κάποιος ρυθμιστής στις πτώσεις ή στις ανόδους άλλων ομάδων. Προτιμότερο είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του και τα παιχνίδια όλα να κρίνονται στο γήπεδο.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη συμπάθειά του προς το νησί της Λέσβου: «Το νησί είναι αγαπημένο, ο κόσμος είναι φιλόξενος. Τα προξενιά με τον Αιολικό δεν ευδοκίμησαν, τελικά έτυχε να έρθω κάπου κοντά. Πιστεύω ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους. Το ματς με τον Αιολικό θα είναι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι για εμένα. Δουλεύω στον Διαγόρα, αλλά ο Αιολικός είναι η συμπάθεια μου εδώ και χρόνια από τότε που τον αντιμετώπιζα ως αντίπαλος.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey