Διαγόρας κατά... Καμπόσου!

01/04/2018 - 21:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2018 - 22:16

Ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής υποβιβάστηκε μετά την ήττα στο Κιβέρι από τον Ερμή (1-0) και παρότι η Ερμιονίδα επικράτησε του Παναργειακού, έμεινε πίσω από τους «Λύκους» του Άργους στη βαθμολογία του 7ου Ομίλου.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία κάνει αναφορά στον Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσου και σίγουρα θα συζητηθεί, αφού όλα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του ματς αναμένεται να έχουν και... συνέχεια, όποτε κι αν κληθεί στο κοντινό (ή μακρινό) μέλλον να επισκεφτεί τη Λέσβο ο Παναργειακός. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής: «Συγχαρητήρια στον τραμπούκο Δήμαρχο τους Άργους και τους παρατρεχάμενους του, δημοτικούς συμβούλους του Άργους, επιφανείς επιχειρηματίες του Άργους και τους διάφορους καθυστερημένους "φουσκωτούς" της περιοχής, που παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Kιβερίου από τις 2 το μεσημέρι και με το άψογο ήθος που επέδειξαν, κατάφεραν να υποβιβάσουν τον Διαγόρα Aγίας Παρασκευής και να σώσουν την ομάδα του Άργους, που την ίδια ώρα έχανε με κάτω τα χέρια από την ομάδα της Eρμιονίδας. H φιλοξενία τους, σε ένα ξένο γήπεδο, ήταν ΠPΩTOΦANHΣ και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον (πότε δεν ξέρεις...) για την καλύτερη νησιωτική φιλοξενία.»

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καμπόσος δεν είναι... άγνωστος στο νησί, αφού είχε πρωταγωνιστήσει και σε μια ένταση στα επίσημα του «Ταρλά», σε αγώνα Αιολικού-Παναργειακού την περίοδο 2014-15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey