Γ. Μακρογιάννης: «Παίζαμε με τον Ερμή ή τον Παναργειακό;»

03/04/2018 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2018 - 15:28

Νωρίτερα, ο διοικητικός παράγοντας του Ερμή Κιβερίου, Γιάννης Λυμπέρης, απάντησε στην κυριακάτικη δήλωση του αντιπροέδρου του Διαγόρα, Γιώργου Μακρογιάννη και εκείνος με τη σειρά του ανταπαντά μέσω του «SL», σε ένα «γαϊτανάκι» δηλώσεων που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μετά το ματς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Μακρογιάννη: «Κατ αρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν η απάντηση του κυρίου Λυμπέρη προέρχεται απ τον Ερμή Κιβερίου ή απ τον Παναργειακό. Μετά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν ο Διαγόρας έπαιζε με τον Ερμή Κιβερίου ή τον Παναργειακό. Σίγουρα πάντως παίξαμε στο Δημοτικό Γήπεδο του Κιβερίου. Και σίγουρα ο κύριος Λυμπέρης ήταν πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού βρέθηκε να είναι πρόεδρος του Παναργειακού.

Τελικά το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Κιβέρι αγωνίστηκε η ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, τιμώντας την μεγάλη ιστορία του και εκπροσωπώντας τη Λέσβο που οι "φίλαθλοι" (του Ερμή ή του Παναργειακού;) λοιδορούσαν επί 4 ώρες περίπου (το σύνθημα τουρκόσποροι δονούσε την ατμόσφαιρα απ' το πρώτο λεπτό). Ο Διαγόρας έχει τη δική του ιστορία και την τιμά. Αγωνίζεται για τον κόσμο του και για το νησί μας. Δεν είναι θυγατρική ομάδα κανενός και δεν θα γίνει αναλώσιμος πότε και για κανενός πρόσκαιρο συμφέρον.

Τον κύριο Λυμπέρη δεν τον πείραξε κάνεις στην Αγία Παρασκευή. Αντιθέτως τους εξυπηρετήσαμε όταν δεχτήκαμε να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα από Κυριακή σε Τετάρτη κι ας ξέραμε ότι δεν θα είχαμε πολύ κόσμο. Κι ας ξέραμε ότι αυτό το αίτημα ήταν εκ του πονηρού, αφού το έκαναν για να προλάβει να βγει το δελτίο του Βεζιρτζόγλου, που πρόσφατα είχαν αποκτήσει. Για να ξέρουμε τι λέμε. Τέλος θέλω να πω ότι τον Διαγόρα θα τον δουν ξανά σύντομα στα γήπεδα της Γ' Εθνικής. Πολύ σύντομα...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey