Τα πιο...διαβαστερά του 2022!

25/12/2022 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 25/12/2022 - 15:30

Για μια ακόμα χρονιά το «SL» συγκέντρωσε την πιο «διαβαστερή» 11άδα θεμάτων του μέσα στο χρόνο, ο οποίος μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια λίστα, η οποία δημιουργείται αυτόματα από τις δικές σας αναγνώσεις μέσα στη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών, καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όσα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον από την ειδησεογραφία του SportLesvos.gr.

Ας θυμηθούμε τα πιο «διαβαστερά» θέματα του 2022, ιεραρχικά βάσει διαδικτυακής επισκεψιμότητας, καταλήγοντας σταδιακά στα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα του «SL».

11.  Κώστας Κεντέρης και Γρηγόρης Κοντός 32 χρόνια μετά στη Λήμνο

Κώστας Κεντέρης και Γρηγόρης Κοντός 32 χρόνια μετά στη Λήμνο

(10 Οκτωβρίου 2022)

Ο Κώστας Κεντέρης, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πια και ο πρώτος του προπονητής Γρηγόρης Κοντός συναντήθηκαν στη Λήμνο και γύρισε το ρολόι πίσω. Πήγε 32 χρόνια πριν, όταν ο σπουδαίος πρωταθλητής, σε ηλικία 17 ετών είχε πάρει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που είχαν γίνει στο Κοντοπούλι στη Λήμνο. Ήταν το 1990 όταν είχε μπει να τρέξει 150μ. και μάλιστα, είχε ξεχάσει τα σπάικ του και αγωνίστηκε με λινά παπούτσια.

10. Ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική για Αιολικό!

(26 Ιουνίου 2022)

Ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική για Αιολικό!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ο Αιολικός κέρδισε την άνοδο του στη Γ’ Εθνική και θα αγωνιστεί έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του σε εθνική κατηγορία, δικαιώνοντας τις προσπάθειες χρόνων από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, που κράτησαν ζωντανό το μπασκετικό τμήμα στα δύσκολα, έχοντας μέχρι και σήμερα την ευθύνη λειτουργίας του.

9. Η «δίκη» μας Κλέλια για τον «δικό» της Αλέξανδρο

(14 Οκτωβρίου 2022)

Η «δίκη» μας Κλέλια για τον «δικό» της Αλέξανδρο

Ραγίζει καρδιές από το πρωί της Παρασκευής 14/10 η είδηση του θανάτου του μεγάλου αθλητή  ταε κβον το Αλέξανδρου Νικολαϊδη σε ηλικία μόλις 42 ετών, με την Κλέλια Πανταζή να διηγείται μια συγκλονιστική ιστορία για το πώς γνωρίστηκαν και πώς έγιναν φίλοι.

8. Νίκη τίτλου για τον Αετό με επική ανατροπή»

(30 Ιανουαρίου 2022)

Νίκη τίτλου για τον Αετό με επική ανατροπή

Ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στην Α ΕΠΣΛ με τον Αετό στο ντέρμπι κορυφής να παίρνει την νίκη 3-1 με επική ανατροπή και να κάνει άλμα τίτλου, καθώς ξέφυγε πλέον με δέκα βαθμούς από τον Διαγόρα.

7. Ο «δικός» μας Μαγκράτζε από το Πλωμάρι στον Θεσπρωτό!

(5 Οκτωβρίου 2022)

Ο «δικός» μας Μαγκράτζε από το Πλωμάρι στον Θεσπρωτό!

Γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα; Με σκληρή δουλειά όλα είναι πιθανά. Τρανή απόδειξη η ιστορία του Γκιόργκι Μαγκράτζε, ενός παιδιού με καταγωγή από τη Γεωργία, που μεγάλωσε όμως στο Πλωμάρι της Λέσβου, εκεί όπου εγκαταστάθηκε η οικογένεια του πριν από μερικά χρόνια.

6. Ιδού ο Αιολικός!

(4 Δεκεμβρίου 2022)

Ιδού ο Αιολικός!

Ένας Αιολικός από τα παλιά κατάφερε με σούπερ ανατροπή 2-1 να κατακτήσει σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα της Ρόδου που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Η φιλοξενούμενη ομάδα παρά το γεγονός ότι ήταν πιο απειλητική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έπεσε πάνω σε έναν Αιολικό με πάθος στο τελευταίο μισάωρο και με πρωταγωνιστή τον Δερμιτζάκη ο οποίος σκόραρε το ένα τέρμα και έγινε ο δημιουργός για το δεύτερο, πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

5. «Σκόνταψε» στην Αγιάσο ο Διαγόρας

(19 Νοεμβρίου 2022)

«Σκόνταψε» στην Αγιάσο ο Διαγόρας

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Όλυμπος 4-2 απέναντι στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο γήπεδο Αγιάσου το οποίο κατακλύστηκε από τον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου. 

4. Σε Live Streaming ο τελικός Αετού Λουτρών-Αιολικού

(29 Μαρτίου 2022)

Σε Live Streaming ο τελικός

Ζωντανά με εικόνα και ήχο μεταδίδεται ο τελικός του Κυπέλλου Λέσβου από το Στάδιο Μυτιλήνης, σε παραγωγή της Aio1Media. Η ΕΠΣ Λέσβου απάντησε θετικά στο αίτημα της εταιρείας παραγωγής, που δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεοπτικών μεταδόσεων εδώ και 2 χρόνια. 

3. Το ευχαριστώ της οικογένειας της Αγγελικής!

(27 Ιανουαρίου 2022)

Το ευχαριστώ της οικογένειας της Αγγελικής

Με μια εγκάρδια ανακοίνωση, η οικογένεια της άτυχης Αγγελικής που το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2021 υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι συνέδραμαν στον δύσκολο αγώνα για την σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. 

2. Βαρύ πένθος για τον Γιουκαρή

(26 Σεπτεμβρίου 2022)

Βαρύ πένθος για τον Γιουκαρή

Βαρύ πένθος για τον Ραφαήλ Γιουκαρή, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο Πάρις Γιουκαρής υπήρξε επί σειρά ετών φροντιστής της ΑΕΛΚ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

1. Με σπασμένα τα φρένα και στον Πύργο!

(17 Δεκεμβρίου 2022)

Με σπασμένα τα φρένα και στον Πύργο!

Ένας Αιολικός βγαλμένος από τα πιο τρέλα όνειρα των οπαδών του, πέρασε νικηφόρα και από τον Πύργο επικρατώντας του Πανηλειακού με 0-1 για την 6η Αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε έτσι στην κορυφή του 4ου Ομίλου, πετυχαίνοντας την 5η νίκη της σε 6 αγώνες, φτάνοντας μάλιστα στο «4 στα 4» εκτός έδρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey