Τα προγνωστικά του Τάσου Σπύρου...

29/09/2012 - 15:23 Τελευταία τροποποίηση στις 29/09/2012 - 21:36

Ο Τάσος Σπύρου είναι ο νεαρότερος τεχνικός στην Α΄ τοπική μας κατηγορία και μάλιστα σε έναν πάγκο ιδιαίτερο απαιτητικό, όπως αυτόν του Διαγόρα. Σήμερα ανοίγει την αυλαία για τη φετινή σαιζόν στη στήλη «Η Λέσβος παίζει μπάλα», δίνοντας τα προγνωστικά του για τα αυριανά κρίσιμα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κάνοντας και το δικό του σχόλιο για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Τάσο νέα εποχή στο Διαγόρα με την επιστροφή Χατζηκυριαζή στην Προεδρία και βλέπουμε ήδη μία διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα…
«Νέα εποχή όντως. Ο Διαγόρας ωστόσο παραμένει δυνατός και σε θέση να κάνει αυτό που είναι υποχρεωμένος. Να βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και θέλουμε σίγουρα χρόνο. Είναι δεδομένο όμως ότι προσπαθούμε για το καλύτερο και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται μέσα στην τετράδα.»

Ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα…
"Το πρωτάθλημα σίγουρα είναι σε καλύτερο επίπεδο απ΄ ότι ήταν πέρυσι και βλέπουμε από το ξεκίνημα πως υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες. Βέβαια σίγουρα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Αγιάσος. Μία ομάδα που έχει διατηρήσει το βασικό της κορμό τα τελευταία χρόνια, ενισχύεται και ξεκινά με πλεονέκτημα το πρωτάθλημα."

Τα προγνωστικά του Τάσου Σπύρου για την 3η αγωνιστική

Ατρόμητος Aγ. Μαρίνας – Όλυμπος Αγιάσου "X2"
"Μεγάλο ντέρμπι σε μία έδρα που πάντα γίνονται καλά ματς. Ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα να ανακόψει τον Όλυμπο όπως και πέρυσι. Προβάδισμα δίνω όμως στον Όλυμπο."

Κεραυνός Αφάλωνα – Αναγέννηση Γέρας "2"
"‘Άλλη μία δυνατή διασταύρωση. Ο Κεραυνός είναι πολύ ενισχυμένος και φιλόδοξος. Η Γέρα ωστόσο ειδικά στο ξεκίνημα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει."

Παπανικολής Ερεσού – Αετός Λουτρών "2"
"Ο Αετός έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Αν θέλει να δώσει αξία σε αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει μέσα στη δύσκολη έδρα της Ερεσού."

Λιονταράκια – Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους "1"
"Τα Λιονταράκια κερδίζουν το θαυμασμό μας στα πρώτα παιχνίδια. Ο Αλκιβιάδης δείχνει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι. Δίνω προβάδισμα στα Λιονταράκια."

Βύρων Μόριας – Προοδευτική Σκ. Καλλονής "1Χ"
"Και οι δύο ομάδες προέρχονται από βαριές ήττες. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι."

Άναξος – Αιγέας Πλωμαρίου "1"
"Η Άναξος δεν θα έχει φέτος ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Το καταλάβαμε από το ξεκίνημά της. Νομίζω ότι έχει προβάδισμα να κερδίσει."

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Θύελλα Πηγής
"Έχουμε σημαντικές απουσίες και δεν μας ξεγελάει το ότι η Θύελλα έχει νεαρούς παίκτες. Ε'ιναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey