Τα προγνωστικά του Λάκη Σπανού...

13/10/2012 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2012 - 15:39

Spanos_Lakis_Liontarakia_Coach2slΑμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, εκεί όπου ο τοπικός Όλυμπος υποδέχεται τον Αετό Λουτρών, αλλά και στο Ενωσιακό της Θερμής με τα Λιονταράκια να φιλοξενούν την Αναγέννηση Γέρας.

Ένα γενικό σχόλιο για τη φετινή σεζόν…

"Θεωρώ πως η Αναγέννηση Γέρας, ο Όλυμπος Αγιάσου και ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής έχουν ήδη ξεχωρίσει και θα διεικδικήσουν τον τίτλο στην Α' Κατηγορία. Αν και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας φαινόταν πώς τόσο ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας όσο και η Προοδευτική Σκ. Καλλονής θα βρίσκονταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, μέχρι τώρα παρουσιάζουν πολλά προβλήματα στην απόδοσή τους, έχοντας μείνει αρκετά πίσω."

Τα Λιονταράκια βρίσκονται με 6 βαθμούς στη μέση του πίνακα, μετρώντας δύο νίκες επί σημαντικών αντιπάλων και δύο ήττες σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς...

"Εμείς παλεύουμε κάθε αγωνιστική, όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, υπάρχουν νέα παιδιά και ο στόχος εξαρχής είναι να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν συμβεί αυτό, είναι δεδομένο πως μετά θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα."

Οι προβλέψεις του Λάκη Σπανού:

5η Αγωνιστική (14/10, 16:30)

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κεραυνός Αφάλωνα "1"
"Αναμφίβολα, ο Διαγόρας έχει τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον αγώνα, ειδικά μέσα στην Αγία Παρασκευή..."

Βύρων Μόριας-Άναξος "1Χ"
"Προβλέπω ότι θα γίνει ένα ανοικτό ματς. Θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στο Βύρωνα, κυρίως λόγω της παρουσίας στην επίθεση του Στέλιου Χωματά."

Παπανικολής Ερεσού-Θύελλα Πηγής "Χ12"
"Ακόμα ένα ανοικτό παιχνίδι. Σαφέστατα λόγω έδρας ο Παπανικολής μπορεί να κερδίσει τον αγώνα, όμως η Θύελλα είναι μια συμπαγής ομάδα, που μπορεί να κάνει τη ζημιά..."

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αιγέας Πλωμαρίου "1Χ"
"Είναι ένα ντέρμπι και αν θέλει ο Ατρόμητος να πετύχει κάτι καλό φέτος, θα πρέπει να ξυπνήσει. Ο Αιγέας βέβαια έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα."

Λιονταράκια-Αναγέννηση Γέρας "-"
"Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει μέχρι σήμερα έναν εντυπωσιακό συντελεστή γκολ (17-3). Αντιμετωπίζουμε αρκετές. Ό,τι πάρουμε από αυτό το ματς θα είναι καλό. Ο πρώτος λόγο βέβαια ανήκει στην ομάδα της Γέρας..."

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Προοδευτική Σκ. Καλλονής "Χ"
"Αμφίρροπο ματς. Ο Αλκιβιάδης έχει το προβάδισμα της έδρας. Η Προοδευτική βέβαια δεν είναι τόσο κακή ομάδα, αντιμετωπίζει όμως πολλά προβλήματα τελευταία."

Όλυμπος Αγιάσου-Αετός Λουτρών "1"
"Καραμπινάτος άσσος. Ο Αετός Λουτρών έχει απουσίες, ειδικά στο χώρο της άμυνας. Δε νομίζω ότι έχει την παραμικρή ελπίδα απέναντι σε αυτόν τον Όλυμπο, ειδικά στην Αγιάσο..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey