Δελόλμας VS Βουργουτζής για το ντέρμπι!

19/10/2012 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2012 - 19:24

Συνοδοιπόροι στην κορυφή μέχρι πριν από λίγες ημέρες, εκ των βασικών φαβορί για πολλούς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου… Πρόσφατα μας έδωσαν μία μικρή γεύση για τα μεταξύ τους παιχνίδια, στην διασταύρωσή τους στο Κύπελλο. 

Αύριο θα δώσουν την πρώτη και ιδιαίτερα σημαντική για βαθμολογικούς -αλλά κυρίως στην παρούσα φάση, για ψυχολογικούς- λόγους, μάχη για το πρωτάθλημα.

Αναγέννηση Γέρας και Όλυμπος Αγιάσου πράξη πρώτη λοιπόν, με την ομάδα του Νίκου Μάτα να προηγείται δύο βαθμούς και να θέλει με μία ενδεχόμενη νίκη να αποσταστεί με διαφορά ασφαλείας για τη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή, ο Όλυμπος του Θοδωρή Παπαλόπουλου που επιθυμεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του, με νίκη παίρνει κεφάλι στη βαθμολογία και υπενθυμίζει πως είναι ακόμη το «απόλυτο αφεντικό»…

Οι εκτιμήσεις, οι αναλύσεις και τα προγνωστικά είναι δεκάδες για το παιχνίδι. Οπότε καλύτερο θα ήταν, για αυτό να μιλήσουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Ο Παναγιώτης Δελόλμας για τη Γέρα και ο Παναγιώτης Βουργουτζής για τον Όλυμπο…

Ο... "Δέλο"

Ο Παναγιώτης Δελόλμας στην επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Γέρας, θέλει όσο τίποτε άλλο μία διάκριση με την ομάδα του… Αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση, εύχεται να κερδίσει ο καλύτερος…


«Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας και πιστεύω πως αύριο αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα μου είναι σε καλύτερη κατάσταση και γενικά θεωρώ πως σαν ομάδα, υπερέχουμε σε κάποια σημεία από τον Όλυμπο. Βέβαια όλα αυτά αποδεικνύονται μόνο μέσα στο γήπεδο, όπου εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.».

...και ο "Βουρ"!
Ο Παναγιώτης Βουργουτζής από την πλευρά του, δίνει λακωνικά το στόχο του Ολύμπου αύριο… «Μόνο νίκη», υποστηρίζοντας και αυτός με τη σειρά του πως Όλυμπος και Γέρα θα διεκδικήσουν τον τίτλο φέτος.

«Με δεδομένη και την αφαίρεση των βαθμών μας, ο στόχος είναι μόνο η νίκη, διότι σε διαφορετική περίπτωση η Γέρα θα φύγει μακριά. Περιμένω αρκετό κόσμο στο παιχνίδι, άλλωστε είναι ένα ντέρμπι και εύχομαι να γίνει καλό ματς. Η Γέρα φέτος έχει ανέβει επίπεδο και τη θεωρώ ως το βασικό μας αντίπαλο για το πρωτάθλημα.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey