"Χτυπάει" ό,τι κινείται ο Αίγειρος Μυστεγνών

08/07/2016 - 11:57

Ο Αίγειρος Μυστεγνών έχει μπει ιδιαίτερα δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι τη Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, στοχεύοντας όχι μόνο να διατηρήσει τα σκήπτρα του, αλλά και να εμφανίσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, στο οποίο σε ένα μεγάλο ποσοστό θα βασιστεί εφόσον πετύχει και την άνοδό του στη Γ' Εθνική, η οποία μετά την αναδιάρθρωση που προγραμματίζεται, φαντάζει πια πιο εφικτή από ποτέ.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Στρατής Μπότης έκανε χθες βράδυ το μεγάλο "μπαμ" στην κατηγορία, αποκτώντας τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Τζίμη Βλαστέλλη με θητεία στη Super League με την ΑΕΛΚ και παλαιότερα σε Αιολικό, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλή Ψαχνών. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε πέρυσι για λογαριασμό του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ωστόσο ο Αίγειρος κινήθηκε αστραπιαία, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο φετινό ρόστερ, με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η ομάδα των Μυστεγνών, που έχασε τον πρώτο της σκόρερ Βαγγέλη Σεραφίγκο, απέκτησε επίσης και τους Δημήτρη Βαμβουκλή (Ατρόμητος Ανεμώτιας), Φίλιππο Πουλασουχίδη (Διαγόρας Αγ. Παρασκευής), καθώς και τον Μιχάλη Ελευθερίου (Αετός Λουτρών). 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey