Ανακατατάξεις στα ρόστερ

11/07/2016 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2016 - 13:05

Ο Ιούλιος είναι παραδοσιακά μήνας των μεταγραφών και στη Λέσβο, όπου υπάρχει έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στα τοπικά πρωταθλήματα, οι ομάδες επιχειρούν να "χτίσουν" τα φετινά τους ρόστερ με πολλές ανακατατάξεις.

Ο Δημήτρης Κούτσας αποχώρησε από τον Παλλεσβιακό και θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του Βύρωνα Μόριας, στον οποίο παραμένει και η ο Ηλίας Πάστος, με αποτέλεσμα ο Στρατής Μυρογιάννης να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τα επιθετικά του ατού. Στα Λουτρά η διοίκηση του τοπικού Αετού, μετά την απόκτηση του έμπειρου Στρατή Διονυσάτου, επένδυσε και στους νεαρούς Χρήστο Σκούρα (Παλλεσβιακό) και Λάμπρο Δήμα (Οδυσσέα Ελύτη).

Από κει και πέρα, ο Αχιλλέας Πέτρας θα πορευτεί με τον Ιγνάτη Παγίδα στην τεχνική ηγεσία, ενώ στο νεοφώτιστο Αρίωνα Μήθυμνας, προπονητής παραμένει ο Σταύρος Μόλβαλης και πρώτη μεταγραφή του συλλόγου είναι ο επιθετικός Νίκος Κυριάκου, από την ΑΕΛΚ Κ20. Στον Πολιχνίτο θα συνεχίσουν και φέτος με τον περσινό προπονητή, Στέλιο Κατρακάζα.

Αβεβαιότητα επικρατεί στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τις ημέρες να περνούν, τους παίκτες να αποχωρούν και κανένα σημάδι... ζωής να μην φαίνεται στον ορίζοντα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey