Δώσε τα προγνωστικά σου!

03/03/2017 - 15:19 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2017 - 22:47

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 19η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Λέσβου, που διεξάγεται την Κυριακή στα γήπεδα του νησιού μας.

Η αυλαία ανοίγει στις 11 το πρωί, με δύο συναντήσεις όπου πρωταγωνιστούν οι κατά τεκμήριο δυνατότερες ομάδες φέτος. Στην Αγία Παρασκευή, ο Διαγόρας υποδέχεται τον Πολιχνίτο, με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Την ίδια ώρα ο Αίγειρος Μυστεγνών, με νέο προπονητή τον Φώτη Κοκκινέλλη, θα προσπαθήσει να φύγει με το «2» από την έδρα του μαχητικού Κεραυνού Αφάλωνα.

Στα υπόλοιπα ματς, που θα κάνουν σέντρα στις 3 το μεσημέρι, ο Αιγέας Πλωμαρίου δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη, ενώ ο Αετός αναμετράται στα Λουτρά με τον Αρίωνα Μήθυμνας. Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας φιλοξενεί τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ στο ντέρμπι παραμονής ο Όλυμπος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παλλεσβιακό στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου. Τέλος, στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, ο τοπικός Βύρων θα προσπαθήσει να υπερκεράσει το εμπόδιο της φιλόδοξης Αναγέννησης Γέρας.

Το «SL» συνομίλησε με τον προπονητή του Αετού Λουτρών, Θεαγένη Διονυσάτο, ο οποίος επεσήμανε πως στόχος της ομάδας του «είναι να μπει στα playoffs και να “χτίσει” χαρακτήρα νικητή μέσω της συμμετοχής της σε αυτή την ενδιαφέρουσα διαδικασία, γεγονός που θα λειτουργήσει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές». Στη συνέχεια, σχολίασε τα παιχνίδια της 19ης Αγωνιστικής και έκανε τα δικά του προγνωστικά για την τελική έκβαση των αγώνων.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πολιχνίτος | Σημείο: 1

«Ο Διαγόρας έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Λέσβου. Δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην έδρα του. Άσσος.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αίγειρος Μυστεγνών | Σημείο: 2

«Αμφίροπο ματς. Θέλει τους βαθμούς ο Κεραυνός για να αποφύγει τα playouts. Όμως κάθε αλλαγή προπονητή δίνει άλλη ψυχολογία και αυτό πιστεύω πως θα συμβεί και στην περίπτωση του Αίγειρου, που προσδοκά σε μια νέα αρχή. Έστω και δύσκολα, νίκη για την ομάδα των Μυστεγνών» 

Αχιλλέας Πέτρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: Χ

«Δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Πιθανότερο σημείο η ισοπαλία.»

Όλυμπος Αγιάσου-Παλλεσβιακός | Σημείο: 1Χ

«Μετά τη νίκη του ο Παλλεσβιακός έχει ανέβει σε αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για μια ομάδα που αδικείται από τα αποτελέσματά της τελευταία. Βέβαια και ο Όλυμπος χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς. Προτεραιότητα στους γηπεδούχους.»

Βύρων Μόριας-Αναγέννηση Γέρας | Σημείο: Χ

«Η ομάδα του Βύρωνα είναι δυνατή στην έδρα της. Η Αναγέννηση Γέρας από την άλλη έχει κίνητρο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Πρώτη τύχη στην ισοπαλία.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας Πλωμαρίου | Σημείο: 2

«Ακόμα ένα δύσκολο ματς. Ο Οδυσσέας Ελύτης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πληρώνει ως τώρα την απειρία της. Ο Αιγέας είναι πολύ φορμαρισμένος και πιστεύω ότι θα κερδίσει.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey