Η «μητέρα των μαχών» στην Αγία Παρασκευή

14/03/2024 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2024 - 17:57

Ο αγώνας που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλου στην Α ΕΠΣ Λέσβου θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους Αιγέα και Διαγόρα.

Για την 6η αγωνιστική των play offs και πρώτη του δεύτερου γύρου, στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής στις 3 και μισή το μεσημέρι, θα αναμετρηθούν οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος Διαγόρας και Αιγέας. Ο πρωτοπόρος Αιγέας μετά την τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στον Αετό Λουτρών θα αναμετρηθεί με τον Διαγόρα στον αγώνα της χρονιάς ίσως, έχοντας το πλεονέκτημα των τριών βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι είναι η ομάδα που θα ευνοηθεί και στην περίπτωση της ισοπαλίας, ενώ αν καταφέρει να «αποδράσει» με τη νίκη, θα αγκαλιάσει πρόωρα τον τίτλο, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η διαφορά των έξι πόντων από τη δεύτερη θέση μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Για τον Διαγόρα η νίκη είναι μονόδρομος, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα λιγοστέψουν σημαντικά οι ελπίδες του για την πρώτη θέση.

Στον δεύτερο αγώνα, ο Όλυμπος είναι το φαβορί στην έδρα του με αντίπαλο τον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ ρεπό έχει ο Αετός Λουτρών.

Για την 5η αγωνιστική των play outs, την ίδια ώρα ο Ανδρονικάς θα παίξει στα Παράκοιλα με τη Φίλια, ενώ στο γήπεδο Μόριας ο Κεραυνός Αφάλωνα θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Γέρας. Ρεπό έχει ο Αλκιβιάδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey