«Αλλοίωση στα play outs της Α ΕΠΣ Λέσβου»

16/03/2024 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2024 - 12:25

Την διαμαρτυρία του για διαιτητικές αποφάσεις στις αναμετρήσεις των play outs με τον Κεραυνό Αφάλωνα και τον Ανδρονικά Παρακοίλων αντίστοιχα εκφράζει ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους με ανακοίνωση του μέσω του sportlesvos. 

Ο Αλκιβιάδης ισχυρίζεται ότι στις δύο παραπάνω αναμετρήσεις υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και κατ' επέκταση της κατάταξης των play outs, ενώ κάνει λόγο και για ασέβεια προς το άθλημα και την προσπάθεια του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ομάδας εκφράζει την αγανάκτηση του για τις 2 συνεχιζόμενες απαράδεκτες διαιτησίες στα play out της Α’ κατηγορίας.

Στον αγώνα με τον Κεραυνό Αφάλωνα ακυρώθηκε κανονικό γκολ ως οφσάιντ και στον τελευταίο αγώνα με τον Ανδρονικά Παρακοίλων δεν καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα βάσει κανονισμών σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος χτύπησε παίκτη της δική μας ομάδας. Καθώς και στο τέταρτο νικητήριο γκολ της αντίπαλης ομάδας προηγήθηκε χέρι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Όλα αυτά συνιστούν για εμάς αλλοίωση του αποτελέσματος και της κατάταξης των play out. Eπίσης όλα αυτά δείχνουν ασέβεια προς το άθλημα και στην προσπάθεια που γίνεται αλλά και στην ιστορία του συλλόγου μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον παίκτη που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ: Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο και για τους δύο αγώνες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey